Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Princess Yacht i Greve stiller i Ishøj med hele 5 Princess Yachts. PR-foto
Kort Nyt
Den kæmpe Princess Y72 kan ses på Copenhagen Boat Show.
Kort Nyt
Princess V 50 udstilles også.

Princess møder op med fem store modeller på Copenhagen Boat Show i Ishøj

Princess viser den største udstilling af Princess modeller nogensinde på sensommerens længe ventede bådudstilling Copenhagen Boat Show. Og der bliver premiere på Premiere af Princess Y72. Og Princess Yachts lancerer den helt nye V50 og V50 Open model.

Af Troels Lykke |

Besøgende på messen får mulighed for at opleve både fra Y Class, F Class, V Class og S Class. Nærmere betegnet den sofistikerede og samtidig kraftfulde Princess Y72, som er en af årets nye modeller fra Princess Yachts.

Stilfulde men aggressive Sportbridge yacht Princess S66. F Class progressive og kompromisløse flybridge Princess F45. Samt eventyrlige og dynamiske V Class både som Princess V55 og årets seneste nyhed Princess V50.

I løbet af 2022 lanceredes Princess V50 og Princess Y72. Sidst nævnte blev tildelt udmærkelser for blandt andet sin detaljerigdom samt præstationer til søs af Motor Boat & Yachting Awards.

Princess F45 som er en af de mindste både i Princess model program som udstilles på messen. Den er tidligere prisbelønnet for sit attraktive interiør og sine smarte design detaljer udfærdiget fra design teamet på Pininfarina.

Premiere af Princess Y72

Y72 er designet af Princess Design Studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinsky og det italienske designhus Pininfarina. Fuldendt med gennemgående højeste standard kan hendes design funktioner helt klart sammenlignes med de større Y Class yachter. Y72 har lige modtaget prisen for ”Best Flybridge over 60 ft” på Motorboat and yachting Awards for 2022.

Den 72 fod eller 22 meter lange skønhed er smukt udformet med store langsgående ruder på langs af skroget for maksimalt lysindfald præcist som på flagskibet Y95, som bliver lanceret senere i år.

De store sociale udefaciliteter såvel som de indre holder en høj klasse på alt fra møbelinteriør til teknik og er optimeret for at skabe sociale samt praktiske forhold ombord. Potente dobbelte MAN V12 1650 HK motorer giver maksimum fart på op til 34 knob.

Skandinavisk premiere på Princess V50

Princess Yachts er glade for at kunne lancere den helt nye V50 og V50 Open model. Den første V50 søsattes for første test sejlads i hjembyen Plymouth i England og vistes første gang under et eksklusivt arrangement i slutningen af Januar.  

– Vi ser virkelig frem til at den Skandinaviske premiere på den nye V50 sker på Copenhagen Boat Show! siger Benny Martinsson, CEO fra Princess Yachts West Sweden/Norway/Denmark til bådpressen.

Den nye Princess V50 er designet af Princess Design Studio i samarbejde med marine arkitekterne Olesinsky og det Italienske designhus Pininfarina har den allersidste teknik ”Easy Boating” fra Volvo Penta hvilket hjælper med manøvrering samt til lægning for bådejerne.

Læs mere om Copenhagen Boat Show på www.copenhagenboatshow.com

Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark

Koncernen Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark med moderselskabet Premium Yachts Scandinavia AB med marinaer på Vindön [HQ], København, Oslo og Bergen er den tredje største distributør i verden af de engelsk producerede Princess Yachts og har modtaget den prestigefulde udmærkelse ”Distributor of the Year 2021”. I koncernen indgår firmaerne Princess Yachts West Sweden AB, Princess Yachts Norway AS og Princess Yachts Denmark ApS.

Princess Yachts er fra England

Plymouth-baserade Princess Yachts symboliserer det bedste af britisk produktion ensbetydende med kvalitet, håndværk, design og ingeniør kundskaber til den raffinerede elegante og luksuriøse indretnings stil.

Resultatet blander banebrydende teknik med traditionelt håndværk for at sætte nye standarder for præstationer gennemgående i Princess sortiment af sofistikerede F klasse og Y klasse flybridge yachter, dynamiske V klasse sports yachter, banebrydende S klasse sport bridge, flagskibet X Superfly og revolutionerende R Class performance sports cruisers. Princess ry for design, ingeniør kunst og produktions ekspertise har gjort formatet globalt attraktivt og etableret et virkeligt internationalt varemærke.

Princess Yachts blev overtaget i 2008 af L Capital 2 FCPR, en investment gruppe tilhørende LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) og Groupe Arnault. I 2016 gik L Capital sammen med Catterton og byggede L Catterton, i dag anerkendt som verdens største konsument rettede investeringsselskab.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader