Gå til hoved-indhold
Store både
Benny Martinsson fra Sverige sætter også brugte Princess Yachts og andre både i stand, før de sælges. Her møder vi ham på boot-udstillingen i år i Düsseldorf. Foto: Troels Lykke
Store både
Benny Martinsson fra Sverige sætter også brugte Princess Yachts og andre både i stand, før de sælges. Her møder vi ham på boot-udstillingen i år i Düsseldorf. Foto: Troels Lykke
Store både
Store både

Princess Yachts i Norden udvider med norsk Båtsenter

Den 1. april 2020 blev Vollen Båtsenter, den anerkendte Princess Yachts' distributør nær Oslo, en del af koncernen og samtidig en del af familien. I Greve Marina er den danske Princess Yachts stadig med, da de er en del af det nordiske firma, der har hovedkontor er i Sverige på Vindön.

Af Troels lykke |

- Vi byder velkommen til Eva Dammen og Stein Ulltveit-Moe. De har en mangeårig viden om Princess Yachts og stor erfaring indenfor branchen, der vil bidrage til at styrke hele koncernen. På grund af denne udvidelse vil vi nu ændre firmanavnet til Princess Yachts Norway AS. Oslo-filialen af Princess Yachts Norway AS bevarer kontorer i Vollen Marina for at supportere både nye og eksisterende Princess kunder, fortæller direktør og én af ejerne, Benny Martinson.

Han forklarer videre:

- Vi omstrukturerer og sammenlægger vores interne processer, og beder derfor om forståelse i overgangsperioden. Alle funktioner fortsætter som sædvanligt med salg af nye både, formidling og kommisionering af brugte både, eftermontering og support af vores eftermarked. Vi er glade for, at Princess Yachts Norge AS har et så kompetent og erfarent personale med mange års erfaring i at supportere alle vores Princes- kunder langs hele Norges kyst, udover Vestsverige og Danmark, siger Benny Martinson i en pressemeddelelse.

Eftermarked er vigtigt

- At kunne supportere vores eftermarked er meget vigtig for os og vores kunder i Vestsverige, Norge og Danmark. Seweryn Jæger er ansvarlig for salget af bl.a. reservedele og arbejder hele tiden på, ikke kun at styrke vores lager på vores hovedkontor i Vestsverige, men også for at sende reservedele over hele verden, fortæller Benny Martinson.

Derfor får Norge nu en større rolle:

- Ved at fusionere til et samlet selskab i Norge, er vi overbeviste om, at vi vil være i stand til at tilbyde de allerbedste salgs- og kundeløsninger til vores norske marked. Vi værdsætter virkelig vores kunder og ser frem til at gøre vores del til at styrke og støtte Princess-familien i Skandinavien yderligere. 

Håber al normalitet bliver genoprettet

Det sker midt i en tid, der er præget af uvished grundet coronavirussens indtog verden over:

- Vi befinder os i hidtil usete tider, og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at ønske vores kunder alt godt, at vi passer på hinanden, og vi ser alle frem til en solrig sommer, hvor vi håber, at en form for normalitet vil blive genoprettet, påpeger Benny Martinson og fortsætter:

- Vi ser frem til besøg og en "bådsnak" på vores kontorer i Bergen, Oslo, i det vestlige Sverige og Danmark. 

Fakta om Princess Yachts
Med base i Plymouth, England, er Princess Yachts en af de største globale producenter af motorbåde med høj performance, lige fra 35 til 130 fod fordelt på modellerne M Class, X Class, F Class, V Class, S Class og R Class.

Princess Yachts, der blev grundlagt i 1965, har nu 3.200 ansatte i Plymouth og leverede et salg på 340 millioner pund i 2018.

Fakta om nordisk afdeling 
Princess Yachts West Sweden AB, Princess Yachts West Norway AS og Princess Yachts Denmark ApS har som samlet koncern CEO Benny Martinsson i spidsen. 

- Vi er stolte af at være distributør af Princess Yachts i Sverige, Norge og Danmark, hvor vi har vores egne kontorer, showrooms og marinaer, understreger han.

Koncernens hovedkontor er i Sverige på Vindön, hvor virksomheden har eget værft til at udføre alle typer reparationer.

Koncernen sælger både for en samlet værdi af cirka 240 millioner kroner og beskæftiger 21 højt kvalificerede personer.

Læs mere om Princess Yachts i Danmark

Motor
content-loader
content-loader
content-loader