Gå til hoved-indhold
Store både
Sådan ser det ud hos den lokale Princess Yachts-forhandler i Greve. PR-foto

Princess Yachts i Sverige, Norge og Danmark udnævnt som Distributor of the Year 2021

Princess Yachts har udnævnt Princess Yachts i Norden som vinder af den prestigefyldte Distributør of the Year 2021 på den globale og virtuelle Heads of Business-konference.

 

Af Troels Lykke |

Teamet hos Princess Yachts i Engand sagde om prisen Distributor of the Year 2021, der gik til det nordiske hold:

- Den højeste pris går til distributøren, der har udvist et eksemplarisk niveau af engagement, fremragende præstation og leveret den højeste servicestandard.

Benny Martinsson, CEO for  Princess Yachts for Sverige, Norge og Danmark er taknemmelig for Princess Yachts' pris:

- Vi er utroligt stolte og glade for at blive udnævnt til årets distributør. Med hårdt arbejde og teamindsats er vi nu den tredje største Princess-distributør i verden. Jeg vil gerne takke vores kunder for deres tillid. Det betyder alt for os.

Fire lystbådehavne i tre lande

Premium Yachts Scandinavia AB er moderselskab for Princess Yachts West Sweden AB, Princess Yachts Norway AS, Princess Yachts Denmark ApS.

Gruppen er den officielle distributør af Princess Yachts på den svenske vestkyst, Norge og Danmark med et dedikeret team på 20 personer beliggende i fire lystbådehavne i Vindön, Greve, Oslo og Bergen.

Plymouth-baserede Princess Yachts er kendt for dets biritiske kvalitetshåndværk, design og tekniske stamtavle til den raffinerede elegante og luksuriøse indretning af sit håndværk.

Benny Martinsson forklarer:

- Resultatet blander banebrydende teknologi med traditionelt håndværk for at sætte nye standarder i ydeevne, tydeligt på tværs af Princess-serien af sofistikerede flybridge-motorbåde, dynamiske V-klasse-sportsbåde, banebrydende S-klasse-sportbridge-yachter, elegante Y-klasse-motorbåde, flagskib X Class super flybridge-lystbåde og den revolutionerende sportsklasse R Class Performance. Princess' ry for design, ingeniørarbejde og fremstilling har opnået virksomhedens globale appel og etableret det som et ægte internationalt brand, forklarer svenskeren.

Ejes af investeringsselskab L Catterton

Princess Yachts blev erhvervet i 2008 af L Capital 2 FCPR. En investeringsgruppe, der var medsponsoreret af LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) og Groupe Arnault.

I januar 2016 fusionerede L Capital med Catterton og blev L Catterton, nu anerkendt som det største globale forbrugerfokuserede investeringsselskab.

Læs mere: https://princessyachts.dk/

Motor
content-loader
content-loader
content-loader