Gå til hoved-indhold
Store både
Hos Princess Yacht Danmark i Greve Marina har man haft en fantastisk 2020 med stort salg. PR-foto
Store både

Princess-salg boomer i Greve - salg via Facetime-bådvisning eller fast udstilling

- Coronaen har hjulpet os voldsomt, fordi folk ikke har kunnet rejse, fortæller Princess-forhandler Peter Vinter til Motorbaadsnyt.dk. Frygter man udstillingshal, kan man i stedet virtuelt se bl.a. Princess-modellerne F50, V50, F45 og V40.

Af Troels Lykke |

Coronaen er en streg i regningen for befolkningen i hele verden. Man har ikke kunne komme ud og rejse, men man kan sejle lokalt. 

Og netop dét har skabt et stort salg af de kæmpe, luksuriøse Princess-motorbåde fra England, hvilket man har mærket i Greve Marina, hvor Princess Yacht Danmark holder til.

- Coronaen har hjulpet os voldsomt. Folk køber sikkerhed for, at de kan få oplevelser, som man ser det, når folk køber sommerhuse og mobilehomes. Det brugte marked er derfor næsten støvsuget, og vi har i år solgt mange nye og brugte både lige fra 40 til 84 fod. I Greve Marina har vi en indendørs varm hal, hvor vi viser både nye og brugte både frem. Disse omfatter de helt nye Princess F50, V50, F45 samt en næsten ny V40 fra 2020. Vi har også brugte både i marinaen udenfor, som inkluderer en Princess P68 2017 og Prestige 450 S, fortæller Peter Vinther, der fortæller videre om nye sejlere:

- Det positive er samtidig, at de nye bådejere ikke er kommet tilbage, fordi de er blevet skræmte af at sejle, men faktisk har vi et par stykker, der er kommet for at købe en endnu større båd, forklarer Peter Vinther i dag til ;otorbaadsnyt.dk.

Virtuel fremvisning eller i virkelighed

Princess i Greve har derfor i år gået andre, mere sikre veje for at sælge både.

- Vi har som mange andre været nødt til at genoverveje, teste nye og mere digitale metoder for at nå vores kunder. Udstillingshallerne på vore lystbådehavne i Greve, på Vindön i Sverige og Bergen i Norge er nu fyldt med Princess henover vinteren. Vi booker gerne en Facetime-tur ombord på den båd, man er interesseret i. 

Princess tager samtidig højde for antallet af personer, der udfører fremvisningerne på en sikker måde med kun én familie om bord ad gangen.

- Vi beder alle om at holde afstand og bære et mundbind under besøg. Vi registrerer også besøg, så vi kan spore eventuel smitte, forklarer Peter Vinther

Klik her for at registrere et besøg

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader