Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
I Sverige vises der masser af Princess-både frem. PR-foto

Princess Yachts Denmark inviterer til privat visning på Vindön i Sverige

Nord for svenske Göteborg, på marinaen på Vindön, afholder Princess Yachts Denmark fremvisning. Der vises de nyeste modeller fra Princess Yachts mellem onsdag den 9. september og fredag den 25. september.

 

Af Troels Lykke |

Importør af Princess-både, Peter Vinther fra Princess Danmark i Greve, forklarer om corona-sæsonen:

- 2020 har vist sig at være et anderledes år for os alle. De fleste har holdt ferie hjemme i Danmark, og interessen for både har været endnu større end tidligere år. Flere mennesker ønsker at tilbringe tid med venner og familie til søs, og derfor vil vi meget gerne vise vores nye Princess-modeller.

Det drejer sig om V55, V50 og V40, alle både fra værftets V-klasse, mens der fra F-klassen fremvises en F55, F50 samt en F45.

Strengt hensyn til Covid-19

I marinaen på Vindön, lige nord for Göteborg i Sverige,  vil være en ny screening med streng tilpasning til den aktuelle rådgivning og vejledning fra sundhedsstyrelsen af hensyn til Covid-19.

- Det betyder, at vi tager højde for antallet af personer, der udfører screeningerne på en sikker måde med kun én familie om bord ad gangen. Vi glæder os til at byde dig velkommen med et smil og fremvise de nye fantastiske modeller fra Princess Yachts. Princippet om først til mølle nvendes ved booking. Registrer venligst via linket eller ring til os for at arrangere en visning, fortæller Peter Vinther.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader