Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Axopar har altid været kendt for at skabe spændende og innovative både kombineret med solide, konkurrencedygtige priser. Her ses Axopar 22. PR-foto
Kort Nyt

Finske Axopar 22 opnår et hattrick med tredobbelte priser

Axopar 22-serien opnåede et sjældent hattrick i bådindustrien i sidste uge ved fortløbende at vinde alle de tre anerkendte europæiske uafhængige bådpriser og afsluttede sit hattrick med at vinde 2022 Motor Boat Awards.

 

Af Troels Lykke |

Axopar 22, der starter ved en frapris på 225.000 kroner, har vundet følgende tre store priser:

1. Best of Boats International 2021 – 'Bedst for begyndere'
2. European Powerboat of the Year 2022 – 'Op til 8m'
3. Motor Boat Awards 2022 – "Sports Boat Up to 30ft"

Disse tre priser uddeles af et stort antal passionerede bådjournalister, chefredaktører og bådtestryttere fra hele Europa, i alt over 28 brancheførende magasiner, skriver Axopar til bådpressen.

Alle magasiner og journalister er kendt for at prøve og teste hundredvis af nye motorbåde årligt fra førende bådbyggerlande, på udkig efter kriterier ved udvælgelse af nominerede til deres respektive priser, såsom håndværk, sikkerhed, køreadfærd, design, pris/ydelsesforhold. og praktiske behov for sejlere.

En ubrudt rekord

Første gang en bådproducent opnåede hattricket med disse uafhængige tredobbelte prissejre for den samme model i træk, skete i 2016. Den gang var det for den lige så banebrydende Axopar 28-serie, ikke længe efter den første gang blev lanceret.

Så i dag er Axopar stolte over at kunne meddele, at to af deres modeller i historiens tid har modtaget denne utrolige og sjældne status, som ingen anden producent endnu har modtaget.
  
Jan-Erik Viitala, stiftende partner af Axopar Boats Group, siger:

"Min oprigtige påskønnelse går til alle de passionerede bådjournalister, der arbejder hårdt på at evaluere alle både derude, der med deres store erfaring og viden konstant udfordrer en producent som os til at skabe bedre både, for at bringe flere mennesker på vandet, i mere komfort, med mere funktionalitet og sikkerhed.

”Axopar har altid været kendt for at skabe spændende og innovative både kombineret med solide, konkurrencedygtige priser. I tilfældet med den nye eventyrlystne 22'er brugte vi al vores viden fra udviklingen af ​​vores større modeller til at skabe en af ​​de sejeste, bedst håndterende og sikreste 22-fods derude, og vi er ovenud glade for, at medlemmer af juryerne har værdsat disse funktioner i vores Axopar 22."

Det sagde juryen
 
Best Of Boats-juryen konkluderede:Med adskillige funktioner og fordele designet til at tiltrække og lokke flere mennesker til at sejle for første gang, gjorde Axopar 22'erens lethåndterbare, sjovt inspirerede karakter den til en værdig og overbevisende vinder i BOB-prisen 'Bedst til Begynderkategori.

Juryen for European Powerboat of the Year konkluderede:
Formand for juryen, Ralf Marquard, vicechef i Boote, udtrykte ros for, hvor godt Axopar 22-konceptet havde "sat nye standarder" i opfyldelsen af ​​dets hoveddesignopgave.

"Axopar 22's vigtigste vindende egenskaber var sikkerhed, nem håndtering og bare sjov - kombineret med et stærkt fokus på pris/ydelsesforholdet."

Importør i Danmark af Axopar findes i Greve Marina hos Princess Yacht Denmark

Motor
content-loader
content-loader
content-loader