Gå til hoved-indhold
Udstyr
Transduceren fra Garmin hjælper fiskeren nærmere de gode fangster. Foto: Garmin

Ny transducer tilbyder levende ekkolodsdækning på op til 150 meter

Ny ekkolodsteknologi med live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand gør det muligt at producere levende billeder på op til 150 meter i ferskvand og 100 meter i saltvand. Det er Garmins nye LiveScope XR-system, der hjælper på vej.

Af Sara Sulkjær |

Med en udvidet rækkevidde til dybere og åbent vand løfter Garmin nu sløret for den seneste tilføjelse til sit prisvindende ekkolods-lineup med livescanning.

Et setup, der kommer med en fin billedskarphed på både tætte og lange afstande samtidig med, at LiveScope XR leverer realtidsbilleder af fisk og struktur op til 150 meter i ferskvand foran eller under båden.

- Du har aldrig set realtidsbilleder af fisk og struktur på afstande og dybder som her, påperger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg i en pressemeddelelse, og uddyber:

- LiveScope XR tilbyder en betydelig rækkevidde uden at ofre billedklarhed og opløsning. Efter at have sat standarden for live-scanning ekkolod er vi begejstrede for at fortsætte med at bringe denne teknologi til dybere vand, så endnu flere lystfiskere kan opleve forskellen i LiveScope.

Se mere med et udvidet sortiment

Med et optimeret design til dybere vand har LiveScope XR-transduceren udvidede elementer, så lystfiskere kan se både billeder for kort og lang afstand i realtid.

Lystfiskere kan samtidig se længere omkring og under båden - op til 150 meter i ferskvand og 100 meter i saltvand - og funktionen Reverse Range giver dem mulighed for at bruge mere af skærmen til at vise fisk og struktur.

For at se detaljer tættere på båden viser Compress Range-funktionen et live look i skarpe detaljer tæt på, mens det fortsat giver lystfiskeren mulighed for at holde øje med mål længere væk.

Med syv farvepaletter at vælge imellem kan lystfiskere se fisk og strukturer i levende kontrast og klarhed. Som alle LiveScope-transducere er LiveScope XR udstyret med ekstra sensorer, der gør det muligt for den konstant at justere ekkolodsstrålerne for at kompensere for bådens bevægelse.

- Selv under barske forhold vil lystfiskere stadig se et stabilt ekkolodsbillede, selv ved et udvidet område, lover Garmin.

Tre tilstande i ét system

LiveScope XR-systemet leverer tre unikke udsigtspunkter med ét beslag, der nemt kan justeres, så det passer til en lystfiskers fisketeknikker og præferencer, uden brug af værktøj.

Drej blot transduceren fremad for at se, hvad der er ude foran båden; peg den ned for at se direkte under båden; eller drej den sidelæns med det medfølgende Perspective Mode Mount for at aktivere 'top down' perspektivtilstand, der er perfekt til at spejde åbent vand eller kystlinjer.

Vælg den LiveScope-tilstand, der passer bedst til det pågældende fiskested, og visningen ændres automatisk på en kompatibel Garmin-kortplotter-skærm.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader