Gå til hoved-indhold
Tur
Tur

North Sails lancerer ny sejlerjakke til den almindelige tursejler

For sejlere med drømme om langturssejlads er North Sails' 2022-nyhed et oplagt bud, inden kursen sættes mod syd. Jakken er designet i det nyligt udviklede TWTech-ydermateriale og har 4DL-forstærkninger.

Af Sara Sulkjær |

Det er ikke kun de allerdygtigste sejlere, der skal have glæde af den tøjkollektion, som North Sails søsatte i 2021. Nu inviteres den almene tursejler med på bølgen. 

Det sker med en ny sejlerjakke, særligt målrettet de mange tursejlere, der drømmer om at sejle langt. 

Ydermaterialet suger ikke fugt

En høj krave med fleece og ekstra beskyttelse, der kan foldes ind over ansigtet, gør jakken yderst anvendelig for langturssejlere, der sjældent kan navigere fuldstændigt uden om de værste lavtryk.

Samtidig er jakken, som North Sails' øvrige serie, designet i det nyligt udviklede TWTech. Et materiale, der er lamineret sammen med Gore-Tex, og som blot vejer 240 gram per kvadratmeter:

- Det unikke ved TWTech-ydermaterialet er, at det er vævet så tæt og glat, at det ikke kan suge fugt til sig, hvilket betyder en kraftig reduktion i vægten, når det er vådt, forklarer Mads Bruun-Larsen, ansvarlig for salget i Danmark og Sverige.

- Desuden kræver det minimal pleje, og det ånder langt bedre end yderstof, som suger lidt fugt til sig, uddyber Bruun-Larsen overfor Minbaad.dk.

Undgå vandindtrængen under lang sejlads

Også Nigel Mustos nyligt udviklede 4DL-forstærkninger er føjet til jakken. Forstærkningerne imødekommer de velkendte udfordringer med vandindtrængen ved syninger og andre sammenføjninger ved sejlads over længere tid.

- Forstærkningerne er lamineret sammen med yderstoffet, og dermed kan der ikke opstå fugt på bagsiden, og der er ingen syninger, som skal tapes, påpeger Mads Bruun-Larsen. 

Du kan købe den nye sejlerjakke for 8.000,00 kr. hos Aarhus Seashop, Tempo Bådudstyr, Havhøkeren Gilleleje, West Wind Klitmøller og West Wind Bork.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader