Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Ekstra visir til dårligt vejr i Zhiks nye offshore-sæt

Sejleren er godt beskyttet, hvis bølgerne går højt under langturen. Samtidig garanterer den såkaldte eVent-teknologi, at fugten ikke skal igennem et ekstra lag.

Af Sara Sulkjær |

Drømmer du om langturssejlads langt fra den rolige kyst, kan et specialdesignet sejlersæt til offshore-sejlads blive en kærkommen ven på de blæsende og våde strækninger.

Et sæt, som Zhik netop har lanceret under navnet OFS800 med den såkaldte eVent-teknologi:

- Forskellen på eVent og andre membraner er, at man ikke beskytter membranen mod skidt og snavs med et PU-beskyttelseslag på bagsiden, som bremser åndbarheden, forklarer Mads Bruun-Larsen, dansk agent for Zhik, og uddyber:

- I stedet coater man porerne i membranen for at sikre, at fugt og kondens indefra går direkte i porerne og ikke først skal igennem et ekstra lag. Det sikrer en hurtigere og mere effektiv åndbarhed. 

Ekstra beskyttelse med vind og vejr

Samtidig er sættets jakke designet med en høj krave og et ekstra visir, der kan lukkes over ansigtet i dårligt vejr, hvilket sikrer yderligere komfort under sejladsen langt fra land. 

Også et 180 grader hydrovision-vindue sikrer et bedre udsyn fra hætten, ligesom jakken kommer med photoluminescent-reflekser, der lyser op i mørke.

Varmelommer med fleece, vandtætte lommer i front samt en ekstra brystlomme følger endvidere med jakken, der kan købes for 5.000 kroner.

Bukser beskytter op af ryggen

Den nederste del af sættet består af et par bukser med 500D-nylon-forstærkninger på knæ og bag samt en kraftig velcro-justering i bunden af benene. 

- Bukserne er en salopette-model, så man ikke skal justere seler og er beskyttet godt op af ryggen, forklarer Mads Bruun-Larsen og tilføjer, at to store frontlommer på benene samt elastikjustering ved livet ligeledes øger buksernes komfort og anvendelig til søs. 

Det er muligt at købe bukserne for 3.900 kroner. Find mere information om bukser og jakke på www.zip-it.dk eller tag kontakt til Mads Bruun Larsen på mads@zip-it.agency / 51 21 55 81.

Se flere billeder af OFS800-serien herunder:

Motor
content-loader
content-loader
content-loader