Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Ikonisk North-jakke fra 80'erne nytænkes i moderne materialer

Den kendte 'Sailor Jacket' er igen på markedet i en ny form, hvor den fås med og uden fleecefor. Se også varm hue og moderne computersleeve.

Af Sara Sulkjær |

North Sails er kendt for sin ’Sailor Jacket’. En jakke, der markerede sejlloftets indtog på den maritime beklædningsscene, og som tager os tilbage til rødderne for Lowell North og hans olympiske dage i 80’erne.  

Siden Lowells Star- og Drage-karriere er nye materialer udviklet, og den seneste udgave af jakken kombinerer derfor det ikoniske look med nymodens stoffer og funktion, ligesom den fås i to udgaver, med og uden fleecefor. 

Ribstrik i ærmet

Mens den fleeceforede jakke, der kan købes for 1.500,00 kr., er oplagt til de køligere forårsdage på vandet, kommer den anden udgave med et let og åndbart netfor til 1.400 kr.

Også en åndbar og vandtæt yderskal er en del af jakkernes design, ligesom en blød ribstrik ses i ærmer og bunden af North Sails-produktet.

Med en lynlås i side- og inderlommen kan sejleren trygt opbevare værdigenstande, ligesom en YKK-Aquaguard-lynlås holder selve jakkens lukning tør.

Hold hovedet varmt

Rammes også hovedet af forårskulden, kan en lækker, kort hue, der akkurat dækker ørene, for 225,00 kr. føjes til sejler-outfittet.

- Strikken yderst er af 50 procents uld og 50 procents akryl. Det er en perfekt blanding til at give varme, og samtidig suger den ikke for meget fugt til sig, forklarer Mads Bruun Larsen, der står for salget af North Sails-kollektionen i Danmark og Sverige. 

Kombineret med fleecen, der findes nederst, indvendigt i produktet, opnås en ekstra varm hue, som samtidig er blød ved ørerne.

Sejlerbeskyttelse til computeren

Et blødt stof ses ligeledes i North Sails' laptop-cover, der effektivt beskytter din computer mod stød - både på vandet, men det stilrene sleeve kan ligeledes tages med på studiestedet eller arbejdspladsen. 

Fronten på neopren-coveret, der måler 33x23x2 centimeter og kan købes for 200,00 kr., er præget af et North Sails-logo.

I Dannmark kan North Sails-produkterne købes hos Aarhus Seashop, Tempo Bådudstyr, Havhøkeren Gilleleje, West Wind Klitmøller og West Wind Bork.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader