Gå til hoved-indhold
Store både
Cranchi M44 HT koster fra 5 mio. kroner. PR-foto
Store både
Store både

Tjekket Cranchi M44 HT får danmarkspremiere på Copenhagen Boat Show

På torsdag går det løs på Copenhagen Boat Show i Ishøj fra 25.-28. august 2022. ShipShape i Rungsted udstiller Cranchi E30 Endurance og Cranchi M44 og en fransk sejlbåd, Dufour 390. Se video af den lækre Cranchi M44.

Af Troels Lykke |

Cranchi M44 HT er med en stærk og præcis identitet. Martin Rasmussen forklarer til motorbaadsnyt.dk om den italienske båd.
 
- Hemmeligheden bag den succesrige Cranchi M44 HT er enkel: Dette er en rigtig Cruising båd. Hun har en ikonisk profil, et elegant og funktionelt indvendigt område og bruger enhver tilgængelig plads effektivt og vigtigst af alt er sejloplevelsen fremragende og brændstofforbruget lavt. For at sejle godt - og med fart - behøver du ikke overdreven hestekræfter.

- Den bløde top (Soft Top) garanterer maksimal skygge i cockpittet og kan også åbnes helt, hvilket forvandler Cranchi M44 HT til en autentisk ”åben” båd. Når du har lyst til at være i skyggen, skaber det velisolerede soltag et lukket, varmt rum.
Toppen dækker siddeområdet, der strækker sig ud til den store solseng agter, mens køkkenområdet er placeret til venstre, og en chaiselong kan bruges til solbadning under åbent tag.

Flot navigationsområde

Navigationsområdet består af et state-of-the-art set-up, der kombinerer analoge instrumenter med digitale skærme.

Den nylige makeover af Christian Grande har forbedret elegancen af det indre rum ved hjælp af et moderne, funktionelt og attraktivt design. Værelserne er velorganiserede og udnytter pladsen effektivt.

Stor master cabin

Agterkahytten er stor nok til, at der kan sove tre med en indsats eller to enkeltsenge. Master cabin i stævnen er stor og rummelig og der er fin plads til at bevæge sig rundt om sengen samt til opbevaring af bagage. Et rigtigt pantry og det fortjener at blive kaldt som sådan, er placeret i hjertet af båden.Se båden hos ShipShape på Copenhagen Boat Show i Ishøj.

Total længde ca.    13,82 m    
Længde skrog ca.    11,99 m / 12,01 m    
Bredde max ca.    4,06 m    
Dybde (inkl.propeller) ca.    0,96 m    
Vægt ca.    10.900 Kg    
Passagerer og vægt ca.     12/1.200 Kg    
Brændstof – diesel ca.    940 l    
Vand ca.    300 l    
Design kategori    B    

Pris fra kr. 4.968.000 inkl. moms leveret i Rungsted Havn.

Pris på udstillet båd kr. 6.612.000 i Ishøj

Cranchi M44 HT med 2 x Volvo Penta D6 EVC/E/DPI (2x400 HK) (2x294kW) inkl. JOYSTICK + trip computer + single lever + cruise control + power trim assistance

Forhandler: www.shipshape.dk

YouTube video af Cranchi M44 HT:  

Motor
content-loader
content-loader
content-loader