Gå til hoved-indhold
Store både
Cranchi A46 Luxury Tender har masser af plads. PR-fotos
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både

Ny Cranchi A46 Luxury Tender med vinger - få en rundvisning

Der kan næsten være op til 20 personer på italieneren Cranchi A46 Luxury Tender. Vi var om bord i Cannes. Martin Rasmussen fra Shipshape viser rundt på italieneren. der er en levebåd, hvor du kan invitere alle vennerne om bord. Styrken er salonen.

Af Troels Lykke |

Cranchi A46 Luxury Tender er en anderledes og modig båd. Den har nemlig vinger, der kan vippes ud, så du har endnu mere plads. 

Den større rummelighed gør båden, der koster fra 5,4 mio. kroner, oplagt til blandt andet forlængede weekendture og hyggelige dage med venner og familie.

Luksusbåden kommer måske til Danmark

På udstillingen i Cannes i september, hvor luksusbåden blev udstillet, aflagde Motorbaadsnyt.dk den danske forhandler ShipShape et visit:

- For de penge (5,4 mio., red.) er der meget kvalitet om bord og utroligt meget plads. Og vi ser en trend, der viser, at mange kun bruger bådene i kortere perioder. Jeg kan sagtens se, at båden kommer til Danmark, mener importør Martin Rasmussen fra Shipshape i Rungsted.

At lave vinger på en båd kræver, ifølge importøren, at man har et værft, der ved, hvad man laver - og det gør Cranchi, lyder det.

Kom med om bord:

Motor
content-loader
content-loader
content-loader