Gå til hoved-indhold
Småbåde
Højden i kabinen, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretningsvalg gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage, fortæller importør Martin Rasmussen fra ShipShape i Rungsted. PR-foto
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Cranchi E30 Endurance har fået blødere linjer og nye detaljer

Den nye Cranchi E30 Endurance, der vises frem på Cannes Yachting Festival, har fået bedre funktionalitet og mere elegance, fortæller importør fra ShipShape, Martin Rasmussen.

Af Troels lykke |

Badeplatformen på Cranchi E30 Endurance, er helt dækket af teak og er mere end 70 cm længere end på den tidligere model. Badestigen har integrerede håndtag. Sæder og sofaer har en sportsligere, vintage stil.

Den nye solbadning er samtidig mere behagelig takket være skabsrum og indbyggede højttalere.

Bordet, der serverer den store C-formede sofa i cockpittet, er hydraulisk lavere for at omdanne cockpitbordet til et andet solbadningsområde.

Importør lover gode sejlegenskaber

Martin Rasmussen, importør fra ShipShape i Rungsted, forklarer.

- De fremragende sejlegenskaber kombineret med den store bevægelighed rundt på båden, højden i kabinen, komfortniveauet og de ekstremt elegante indretningsvalg, gør denne båd ideel til sejlads på én eller flere dage.

Båden, der er med en 300 hk Volvo Penta-motor, kan vælges i en lang række farver, som gør man kan personaliserer den som man ønsker.

Pris fra kr. 1.210.000 inkl. moms leveret i Rungsted Havn.

Vil man have en fremvisning under Cannes Yacthing Festival kan den blive vist frem af Martin Rasmussen, der kontaktes på mobil 40 28 66 02.

Se flere fotos af den nye Endurance 30

Motor
content-loader
content-loader
content-loader