Gå til hoved-indhold
Småbåde
A42 Luxury Tender udvider det grundlæggende princip om walk-arounds: total bevægelsesfrihed uden forhindringer omkring de centrale elementer i cockpitte, fortæller ShipShape Bådsalg. PR-tegning

Cranchi Yacht kommer med ny A42 Luxury Tender med total walkaround

- Italienske A42 Luxury Tender er en stor luksus tender med sin egen karakteristik, der gør den ideel, også som daycruiser eller express-cruiser, siger importør Martin Rasmussen fra ShipShape Bådsalg i Rungsted.

Af Troels Lykke |

I den nye sæson forbereder Cranchi Yachts at præsentere et innovativt projekt i segmentet mellem 40 og 50 fod.

- Endnu en gang er det en yacht, der er i sin egen kategori: A42 Luxury Tender er en stor luksus tender med sin egen karakteristik, der gør den ideel, også som daycruiser eller express-cruiser, siger importør Martin Rasmussen fra ShipShape Bådsalg i Rungsted.

Tjekket design

A42 Luxury Tender udvider det grundlæggende princip om walkarounds: Total bevægelsesfrihed uden forhindringer omkring de centrale elementer i cockpittet, som for denne yacht er det store, bageste soldæk og den sporty pilotkonsol med tredobbelt sæde i midten af båden.

- Uanset om du bruger det til en transfer, en dagstur eller til et længere cruise tilbyder denne bevægelsesfrihed praktik, komfort og en fornemmelse af fornøjelse. Æstetiske egenskaber bekræftes af de designvalg, der favoriserer bløde linjer og tegner store overflader og generøse dimensioner, påpeger Martin Rasmussen.

Prisen på A42 Luxury Tender er ikke oplyst.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader