Gå til hoved-indhold
Småbåde
Pacific Craft er stilrene både der kan bruges til familien om lørdagen og sammen med fiskedrengene om søndagen, fortæller pablo.dk. PR-fotos
Småbåde
Småbåde

Franske Pacific Craft-speedbåde sælges nu i Danmark af Pablo.dk

Bådene er designet til at kunne klare det barske Atlanterhav ud for Bretagne. Derfor passer Pacific Craft godt til Danmark, mener Pablo.dk, som er en afdeling af Tornado Boats International A/S ved Aarhus. Bådene fås fra Open 500 til Fishing Cruiser 785.

Af Troels Lykke |

Pacific Craft er et fransk bådmærke, der nu ser dagens lys i Danmark. Det sker i Lystrup, nord for Aarhus hos Tornado Boats under en afdeling, der hedder Pablo.dk.

- Bådene er solide og sødygtige speedbåde i håndoplagt glasfiber. De har et meget stort anvendelsesområde, fortæller indehaver Lars Hjorth fra den jyske bådforhandler til Motorbaadsnyt.dk og uddyber:.

- Bådene er blandt andet designet til at kunne bruges i Atlanterhavet ud for Bretagne, hvor det ofte er hårdt vejr. Derfor passer de så godt til Danmark, hvor vejret og havet hurtigt ændrer sig. 

Fra Open 500 til Fishing Cruiser 785

Fra Open 500, som faktisk er en stor 16 fods båd med masser af stuverum, til den kæmpestore Fishing Cruiser 785 er der tilsammen 11 forskellige modeller at vælge imellem fra åbne styrepultbåde til cabin cruisere med sovepladser. 

Det dybe V-skrog gør, at bådene er meget stabile, og det høje fribord med rustfrit søgelænder sikrer samtidig, at det er sikkert at læne sig op imod det, eksempelvis under fiskeri.

Styrepultbådene er udstyret med centerkonsol som let passeres til begge sider og gør balancen i båden optimal. Desuden er cockpittet selvlænsende, og bådene er udstyret med to elektriske lænsepumper under dæk, hvoraf den ene starter automatisk, og den anden pumpe kan styres fra konsollen.

Kan ændres fra famliebåd til fiskemaskine

På to minutter kan båden ændres fra familiebåd med soldæk til fiskemaskine. Det smarte bord er en del af soldækket og klappes hurtigt sammen og placeres i et af stuverummene under dæk.

Alle både er udstyret med navigationslys, så man kan blive set af andre på havet i dårligt sigt og i mørke. 

- Kvaliteten på sædehynder og soldækket er i top. Pacific Craft producerer faktisk selv alle hynder på fabrikken for at stå inde for kvaliteten, lover forhandler Lars Hjorth.

Den mindste Open 500 leveres med to sæder, da det giver mere plads i cockpittet. Modeller fra Open 545 og opefter kan fås både med bænk eller sæder. Sæderne kan justeres i højden og naturligvis drejes hele vejen rundt.

Suncruiser 630 til overnatning

Suncruiser 630 er båden for dem, der gerne vil kunne tage en overnatning eller ligefrem en miniferie til søs. To-tre sovepladser om læ og masser af rum under dæk til bagage, mad med mere gør de længere sejlture mulige.

Et stort soldæk, der indbyder til ren afslapning på de varme sommerdage, er ligeledes en del af pakken, ligesom alle bådene er udstyret med badestiger og en smart åbning i siden, som gør det let at komme op og ned.

- Alle bådene er i Trendy-version med en lang liste af ekstraudstyr, og er der specielle ønsker, klarer vi også det, understreger Lars Hjorth.

Fire modeller til Danmark

Hos Pablo.dk har man valgt at hente Open 500, Open 545, Open 625 og Suncruiser 630 til Danmark i 2022.  

- Vi har været heldige at kunne skaffe både og påhængsmotorer på lager. Leveringssituationen på både og påhængsmotorer er meget lang, og på visse modeller skal vi helt hen til slutningen af året, før levering er mulig, forklarer Lars Hjorth og afslutter:

- Glasfiberbåde er som altid populære, da vedligeholdelsen er minimal og anvendelsesmulighederne mange. Bådene fra Pacific Craft er bygget til både familietid og til fiskeri.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader