Gå til hoved-indhold
Småbåde
Mads Elleskov sælger nu Jeanneau Outboard-motor både og Yamaha-motorer. Foto: Troels Lykke

Maritimt Center Helsingør sælger nu Jeanneau outboard-motorbåde og Yamaha-motorer

Jeanneau med påhængsmotorer fra Yamaha bagpå sælges 16 steder i landet. Et af de nye centre er Maritimt Center Helsingør, hvor du kan sejle til og få service, forklarer Mads Elleskov fra Helsingør-firmaet, der i forvejen også sælger italienske motor- og sejlbåde.

Af Troels lykke |

Jeanneau-værftet er et af verdens største lystbåde-værfter. De fleste motorbåde produceres i Polen, hvor produktionen kører, trods coronakrisen.

Jeanneau Outboard-motorbådene sælges fra 34 fod og ned til 16 fod. Lige nu har Maritimt Center Helsingør en Merry Fisher 695 og en Marin 605 og 795 hjemme. 

Både du blot kan sætte i vandet og sejle væk. 

- Jeanneau-bådene er et fint komplement i vores sortiment. Jeanneaus kabine-både kan bruges hele året rundt, og jeg kan se at vi har fået flere søgninger efter vi har fået Jeanneau ind. Vi har også fået Yamaha-motorer, og har nye hjemme på bl.a. 50-50 og 100 hestekræfter. Man kan faktisk prøve motorerne her i Helsingør, siger Mads Elleskov, der også importerer italienske Invictus, Comitti og alubåde UMF Tuna.

Derudover importerer Maritimt Center Helsingør også Italia-sejlbåde.

Der er aldrig solgt så mange både som nu

Den danske chef fra Yamaha i Odense, der står for den samlede import af Yamaha og bl.a. Jeanneau Outboard-både, Preben Hansen, siger til motorbaadsnyt.dk om at få Maritimt Center Helsingør ind i folden. 

- Vi byder Mads velkommen, han er en mand med et roligt gemyt, og bag den smilende mand finder du mange års kompetence. Stedet i Helsingør har et stort serviceopland og fordelen er, modsat mange andre steder i Danmark, at man kan sejle direkte til værkstedet. Og Mads får travlt med Jeanneau for vi har aldrig haft så travlt og solgt så mange båden siden 12. marts (med corona-start, red). Vores fabrikker i Polen er åbne og vi kan levere Jeanneau-både med kabine, bowrider og åbne både, og samtidig fylder Yamaha 60 år i år. Lige nu kan vi mærke at folk bruger nogle af deres opsparede midler på både istedet for at tage sydpå, for det kan de ikke pt., forklarer Preben Hansen.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader