Gå til hoved-indhold
Småbåde
Invictus 320 GT sejler let over 35 knob med 2 x 350 Volvo Penta-motorer.

Gitte Juhl viser rundt på lækker italiensk Invictus 320 GT

Godt nok skal du slippe 2,2 mio. kroner, men du får også masser af design, store Volvo Penta V8-motorer og luksus på den 32-fods båd, hvor der er køjeplads til fire. Få video-rundvisning af båden, vi var om bord i.

Af Troels lykke |

Den danske forhandler Mads Elleskov fra Maritimt Center Helsingør er ikke i tvivl om kvaliteten af italieneren:

- Invictus GT 320, skabt af den italienske designer Christian Grande, er intet mindre end topmålet af italiensk design og funktionalitet. Båden indeholder en masse smarte og lækre detaljer, som er skræddersyede til båden. Med teak i løningslisten, specialdesignede fortøjningsklamper, topklasse kanvas og hynder med indgraveret navn og alt bygget i udsøgt kvalitet, forklarer importøren.

Båden har som standard fuld kabine med lille køkken og køleskab, elektrisk toilet, udendørs køkken og hynder i cognacfarvet læder, udendørs bruser og anker med rustfri kæde.

2 x 350 hk er grænsen

Invictus 320 GT leveres enten med to 250 HK Volvo eller Mercruiser, alternativt to 270 HK MerCruiser 3,0 TDI eller 2 x 350 HP Volvo Penta V8

Der er mulighed for at tilvælge diverse, blandt andet ekstra teak i cockpit, bovpropel, italiensk designede fendere og tasker for at få den fulde Invictus-oplevelse.

Båden er indrettet med to køjer i stævnen og to køjer under dørken, seperat toilet med mere.

Invictus 320 GT:
Længde: 9,95 m

Bredde: 3,03 m

Dybgang: 0,85 m

Maks antal personer: 12 personer

Tank til brændstof: 740 L

Motorer: 2 x 350 HP Volvo Penta V8

Pris: 2,2 mio. kroner

Forhandler: Maritimt Center Helsingør

Motor
content-loader
content-loader
content-loader