Gå til hoved-indhold
Test
Test
Test
Test

Italienske Invictus ses i Helsingør - vi tester Invictus 200 FX

Maritimt Center i Helsingør har et italiensk bådcenter, hvor vi så på tre af bådene. Invictus 200 FX viste, at den både er tør og sikker. Den 20 fods båd er bred og stabil, men ikke en sprinter.

Af Troels Lykke |

Maritimt Center i Helsingør forhandler syditalienske Invictus Yacht, et nyt brand fra Italien og designet af Christian Grande, der også har sat sit præg på Cranchi-bådene.  

- Invictus Yacht har stolte traditioner med bådhåndværket og har produceret både i superyacht-størrelsen og ned til mindre daycruisere igennem mange år. Denne erfaring skinner igennem på kvaliteten af Invictus-bådene, forklarer chef for Maritimt Center, Mads Elleskov.

- Bådene findes i dag fra 19 fod og op til 42 fod. Designet er et kapitel for sig selv, som skal opleves, og kvalitet og pris overrasker, fortæller han videre til motorbaadsnyt.dk.

Vi testede denne Invictus 200 FX i Helsingør. - FX-serien starter ved den den smarte 19 fods jolle, styret fra centerkonsol og med udenbords motor. FX har en masse smarte tilvalg, som ikke normalt er tilgængelige i forbindelse med den størrelse både, forklarer importør Mads Elleskov Læs mere om bådene her. Foto og video: Troels Lykke

Vi sejlede pænt over 20 knob, med en 150 hk Honda bagpå.

Denne Invictus 200 FX koster lige i underkanten af 300.000 kroner med 150 hk Honda-motor og diverse ekstraudstyr. Men den fås helt ned til 120.000 kroner, alt efter om man fx ønsker særlige skrogfarver, køleskab eller en stormotor, som der er på her.

Invictus 200 fås også i en mere rå HX-model, der egner sig til at fiske fra. Båden er vældig stabil, den krænger meget lidt, selvom to personer står ude i siden og fisker.

Invictus 200 HX til lystfiskeri.

Der er akkurat nok beskyttelse til en person på Invictus 200 HX. Et køleskab er der også om bord.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader