Gå til hoved-indhold
Store både
Se her en billedserie af Invictus 370 GT. PR-fotos
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både
Store både

Invictus 370 GT er luksus fra Italien - kom med på rundvisning

Kom om bord på Invictus 370 GT, der gør sejlads til en leg og et sted, hvor man kan nyde sejlglæde, men også livet om bord på den næsten 12 meter lange og 4 meter brede weekendsejler. Se billedserie i toppen samt vores video i artiklens bund fra en rundvisning på båden.

Af Troels lykke |

Invictus GT 370 er til sejleren, der ønsker luksus. I båden kan fire personer overnatte uden problemer, men dens styrke er, kan Motorbaadsnyt.dk konstatere efter en rundvisning, mest til dagsejlads på en cool måde. Man må også slippe 3 mio. kroner for italieneren, der let sejler over 40 knob.

Båden er der blev lagt mærke til, efter den kom til verden i 2016. For året efter blev den nomineret i kategorien "European Powerboat of 2017".

- Båden er indbegrebet af lækkert design fra yderst til inderst. Den italienske designer Christian Grande formår at skabe en helhedsoplevelse, som ikke er set før i 37-fods klassen, forklarer importør Mads Elleskov fra Maritimt Center Helsingør, der i videoen i bunden giver en rundvisning på Invictus 370 GT på boot-udstillingen i januar 2020.

Dobbelt indenbordsmotor

Båden er udstyret med dobbelt indenbordsmotorer i benzin eller diesel og med en masse udstyr, som er inkluderet i basisprisen, hvor der også medfølger fuldt teakdæk, high class-betræk og flere andre frække detaljer.

Italieneren leveres med et 105 liter køleskab, udendørs køkken med grill og mulighed for opgradering med aircondition, generator, nedfældig hydraulisk badeplatform samt mulighedeb for at lægge det ene fribord ned for at skabe en ekstra "terrasse".

Artikel er tidligere bragt på Motorbaadsnyt.dk - men båden er fortsat aktuel.

Invictus 370 GT:
Længde: 11,40 m

Bredde: 3,90 m

Dybgang: 1,35 m

Vægt: 6.900 kg

Maks. antal personer: 12 personer

Tank til brændstof: 900 l

Maks. motorstørrelse: 2x370 hk eller 2x270 hk

Godkendelseskategori: Klasse B

Pris: 2,99 mio. kr.

Forhandler: Maritimt Center Helsingør

Motor
content-loader
content-loader
content-loader