Gå til hoved-indhold
Havne
Mange både sank i Rødvig Havn, flere sejlere kunne ikke finde deres både, nu er de på vej op til overfladen. Foto: Troels Lykke

Efter stormfloden: Første båd i fiskerihavnen i Rødvig hævet af luftpuder - gik ikke med kran - se hvordan det virker

Sarah Sjølin Lilaa og hendes mand Morten var de første, der fik bjærget deres sunkne og totalskadede motorbåd i land fra havnebassinet i Rødvig med hjælp fra deres forsikring og et dykkerfirma. Bjærgnings-aktion med kæmpekran er opgivet, skriver Sjællandske Nyheder.

 

 

Af Troels Lykke |

Der er ikke rigtigt kommet gang i bjærgningen af de mange sunkne både i fiskerihavnen endnu, skriver Sjællandske Tidende, der viser foto af bjærgingen.

Se her en tidligere hævning af en sejlbåd af Storm Marine, der står for hævningen af motorbåde i Rødvig Havn, der blev voldsomt skadet af stormfloden 20. oktober 2023.

Storm Marine skriver på deres facebook-side:

- Vi har vores egen kranflåde samt et stort udvalg af hæveballoner og hævesække til bjærgninger. Vi har også et bredt udvalg af hydrauliske- og elpumper, som er anvendelige når sunkne fartøjer skal pumpes op. Når vi kører med vores 10" og 6" pumper, flytter vi ca. 25.000 liter vand i minuttet. Vi har stor erfaring med bjærgning af fiskefartøjer og lystbåde gennem de sidste 12 år. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader