Gå til hoved-indhold
Udstyr
Ægir Race Jacket 2.0 tilbyder også forbedret mobilitet for at imødekomme kravene fra moderne offshore sejlere, der opererer ved højere hastigheder. Med en ergonomisk formet pasform, leddelte albuer og et raglanærme er jakken bygget til at give maksimal bevægelsesfrihed. PR-foto
Udstyr

Helly Hansens nye havgående Ægir Race Jacket 2.0 vinder international designpris

- Den vandtætte og åndbare Ægir Race Jacket 2.0 fra Helly Hansen er udviklet til og med professionelle sejlere. Den fremragende udformede sportsjakke imponerer, siger juryen blandt andet om jakken du kan sejle jorden rundt i under ekstreme forhold.

Af Troels Lykke |

Helly Hansen er de stolte modtagere af German Design Award GOLD 2023 for den nye Ægir Race Jacket 2.0, der lanceres i foråret/sommeren 2023.

Jakken blev vurderet af en international jury bestående af førende eksperter fra alle designdiscipliner, og vinder den højeste udmærkelse i konkurrencen, begrundet i det innovative Ægir Race Jacket 2.0 er toppen af poppen i Helly Hansens Ægir offshore kollektion, der er lavet til ekstremt våde og udfordrende havforhold.

Jakken er udviklet med genbrugsmateriale uden at gå på kompromis med ydeevnen i professionel kvalitet. Det skyldes et godt samarbejde mellem designteamet og professionelle offshore sejlere fra hele verden, herunder Thomas Coville, Pip Hare og Joan Mulloy.

50 procents genbrugsmateriale

Jakken har bl.a. et nyudviklet 4-lags stof lavet med 50% genbrugsmateriale og en PFC-fri holdbar vandafvisende behandling, hvilket gør Ægir Race Jacket 2.0 mere bæredygtig samtidig med at den stadig leverer ekstrem HELLY TECH® Professional vandtæt/åndbar beskyttelse.

Ægir Race Jacket 2.0 tilbyder også forbedret mobilitet for at imødekomme kravene fra moderne offshore sejlere, der opererer ved højere hastigheder. Med en ergonomisk formet pasform, leddelte albuer og et raglanærme er jakken bygget til at give maksimal bevægelsesfrihed.

Yderligere funktioner i jakken inkluderer en høj vejrbeskyttende krave; fuldt forseglede sømme; en justerbar, hjelmkompatibel, pakbar hi-vis hætte; CORDURA® stofforstærkning; ventilationsåbninger for ekstra åndbarhed; justerbare dobbelt manchetter; og SOLAS-klassificerede reflekser for synlighed og sikkerhed.

"Vi er stolte over at blive anerkendt som guldvinder for den nye Ægir Race Jacket 2.0," siger Øyvind Vedvik, VP for Ski, Sailing and R&D hos Helly Hansen.

"Sammen med værdifuld feedback fra vores fagfolk presser vi konstant os selv til at forfine og udvikle vores produkter for at imødekomme kravene for moderne sejlads, og vi er ekstra glade når det lykkedes på denne måde.

Fri for skadelige perfluorerede og polyfluorerede kemikalier (PFC)

Udtalelse fra den tyske Design Awards jury:

"Den vandtætte og åndbare Ægir Race Jacket 2.0 fra Helly Hansen er udviklet til og med professionelle sejlere. Den fremragende udformede sportsjakke imponerer – især med hensyn til sømmene – ikke kun ved brug af innovative funktionelle og bæredygtige højteknologiske materialer, men også med sin ergonomiske pasform for maksimal bevægelsesfrihed."

"Det faktum, at jakken er fri for skadelige perfluorerede og polyfluorerede kemikalier (PFC), som findes i mange udendørs produkter, er en anden tiltalende funktion. Derudover er der mange praktiske detaljer, der øger komforten og sikrer sikkerheden, når du sejler. Med sit materiale og produktion af høj kvalitet kombineret med det klassiske tidløse snit er Ægir Race Jacket 2.0 designet til at holde. Dette er også et aspekt af bæredygtighed."

Ægir Race Jacket 2.0  vil være tilgængelig i mænds og kvinders specifikke designs i butikker og online fra foråret 2023 sammen med  Ægir Race Salopette 2.0 og Ægir Race  Bib. Hvis du vil vide mere om Helly Hansens eksisterende Ægir offshore kollektion, kan du besøge www.hellyhansen.com.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader