Gå til hoved-indhold
Udstyr
Jens Dolmer, tv. og Martin Kirketerp sejler i HH sejlertøj. Her er de i Aarhus under stop over i The Ocean Race, hvor minbaad.dk fik en forklaring af sejlerne om deres sejertøj. Foto: Troels Lykke
Udstyr
Helly Hansen satser stort på The Ocean Race og mange andre kapsejladser. Foto: Troels Lykke

Martin Kirketerp fortæller om sin Helly Hansen garderobe i The Ocean Race Sprint

Flere teams har danske sejlere med ombord; bl.a. Jens Dolmer Mirpuri/Trifork og Martin Kirketerp/Team Jajo, der sejler med Helly Hansen. Vi har spurgt Martin Kirketerp, grinder på Team Jajo - hvad  har man med i kufferten med kurs mod Genova.

Af Troels Lykke |

Martin Kirketerp, tidligere OL-guldvinder, SailGP-sejler og senest grinder på Team Jajo, hvor han lige nu er aktuel på en VO 65er på vej mod Genova.

Martin, hvad har du i din sejlertaske?

”Det enkle svar er – så lidt som muligt! Vægt er selvsagt altafgørende og derfor er det yderst begrænset hvad vi tager med. Jeg har to par sokker, et ekstra åndbart og hurtigtørrende baselayer, en fleece, tandbørste, tandpasta og mit pas. Ud over det, selvfølgelig det yderste og vigtigste lag – Ægir Race jakken og Ægir Race Salopette som beskytter optimalt mod vind og vand. Måske et par ekstra underbukser, men grundreglen er, at de kan vendes mindst fire gange, så de bliver ikke skiftet så ofte”.

Som en af hovedsponsorerne er norske Helly Hansen stærkt repræsenteret – ud af de 11 deltagende både er sejlerne fra Guyot, Wind Wisper, Jajo, Mirpuri Trifork og Genova, alle iklædt det prisvindende Ægir Race sæt.

Team JaJo med Kirketerp er på en 3. plads. Dolmer var kun med til Haag, men andre danskere sejler med på Mirpuri/Trifork. Bådene er omkring Portugal.

 Se hvor bådene ligger www.theoceanrace.com/en/racing/tracker

Motor
content-loader
content-loader
content-loader