Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Danmarksmestrene på podiet. Foto: Privat

Jimmy Jensen blev dansk mester i Fladfisk 2023 med en kæmpe pighvar på 2907 gram

Vinderfisken DM i Fladfisk 2023, en kæmpe pighvar på 2907 gram. fanget af Jimmy Jensen, Team BJ biler og Jimmy Jensen er dermed den nykårede Danske mester i Fladfisk, generelt bød stævnet på gode fangster

Af Anna Brinch |

Det 13. DM i Fladfisk blev en kæmpe succes, fredag og lørdag bød på det flotteste sommervejr man kunne ønske sig, der blev generelt fanget flere fladfisk end de sidste par år. Søndag morgen lagde tågen sig over Langelandsbæltet og først 11.41 blev bådene sendt afsted.

Der deltog 119 både i stævnet med 319 fisker, bådene var hjemhørende på 74 forskellige postnumre fordelt ud over hele landet. Sølv gik til Søren Jensen, Team Sallinge og bronze til Rene Andersen, Team Lillevang, Sorø

Nye mestre på podiet

Jimmy Jensen blev også Dansk mester i Team konkurrencen, her sammen med Jørgen Als fra Greve, hvor de vandt med 206,20 point foran sølvvinderne Team Sallinge, Broby med 184,79 p og Team Size Matters med 183,36 p. De 4 dobbelte Danske mestre Team Stormen blev henvist til 9. pladsen, det lykkedes dem ikke at fange en pighvar, der normalt er en af deres stærke sider.

Dansk Junior mester blev Carl Vagn Filsø, Hjerm sølv gik til Philip Ditlev Sørensen, Ålborg og bronze til Andreas Gustavsen, Nyborg.

Fra Onsevig er der stor tilfredshed med stævnet. Det flotte vejr fredag og lørdag trak flere gæster til havnen end tidligere set. Søndag var vejret ikke så godt men her lavede kendiskokken Gordon Henriksen lækre retter fra sin lille køkkenvogn på havnen. Alt i alt betragter arrangørerne det som en kæmpe succes – fiskerne har udnævnt stævnet til Danmarks største for småbåde og ikke mindst også det hyggeligste.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader