Gå til hoved-indhold
Udstyr
De nyeste produkter fra Simrad vil forbedre sejlturen.

Ny Simrad-software gør at ekkolod til lystfiskere kan ses på tværs af flere Simrad NSX-skærme

Simrad Yachting kommer med ny softwareopdatering 1.5 til sin seneste NSX™ multifunktionsskærm, som introducerer nye funktioner til sejlere.

Af Anna Brinch |

- Vores team arbejder hårdt på at lytte til brugerfeedback og levere forbedret funktionalitet, der ikke kun vil forbedre sejloplevelsen, men vil fortsætte med at udvikle sig med brugerne gennem regelmæssige softwareopdateringer i løbet af året, fortæller Kevin Steinbraker, vicepræsident og general manager for digitale systemer hos Navico Group.Steinbracker i en pressemeddelelse.

Stor fleksibiliet 

Med opdateringens nye sonar-delingsfunktion kan lystfiskere dele deres ekkolod på tværs af flere indbyggede Simrad® NSX-skærme for et bedre overblik.

Den forbedrede NSX-enhed giver også fuld integration med Mercury®-motorer med tilslutning til autopilot, fartpilot, troldekontrol og aktiv trim via Mercury SmartCraft® Connect.

Siden NSX blev lanceret første gang, har NSX været kompatibel med de seneste C-MAP® DISCOVER™ X-kort og har haft muligheden for at opgradere til REVEAL™ X – med skyggerelieflag med øget klarhed i satellitbilleder.
 
Derudover er nye C-MAP X-Chart Manager og X-Chart Store blevet introduceret, som gør det muligt for brugere at købe, opdatere, opgradere og downloade C-MAP-kort direkte på plotteren. Alle C-MAP-kort er automatisk tilgængelige online via Simrad Companion-appen og NSX, hvilket er et stort plus for sejlere. Alt, hvad brugerne har brug for, er information for let login.
 
- Vi er glade for at introducere den nye X-Chart Manager og Store. Denne nye funktion, som er helt ny for branchen, er en stor fordel for brugerne. Hukommelseskort og manuelle downloads er ikke længere nødvendige, da det nye tilbud forenkler C-MAP kortlægningsoplevelsen og giver brugerne alt, hvad de har brug for på ét sted, tilføjer Steinbraker. 

Simrad Yachting udviklede NSX med det generelle formål at levere en enklere og mere problemfri sejlsportsoplevelse til mellemstore midterkonsoller og daycruisere. NSX er udviklet med brugervenlighed i sin kerne for at skabe en problemfri oplevelse på vandet, uanset om du står på wakeboard, fisker eller bare nyder en dag på vandet. Sejlere kan få disse forbedrede funktioner nu.

Sådan downloader du softwareopdateringen

Brugere kan registrere NSX i Simrad® Companion-appen, og opdateringen vil være tilgængelig til download på telefonen hvor som helst og derefter overføres til NSX-enheden. Derudover kan opdateringer downloades ved at forbinde NSX direkte til Wi-Fi eller på Simrad Yachtings hjemmeside via et SD-kort.

NSX giver optimal integration og sejlere adgang til flere værktøjer og Simrad®-teknologier, såsom de nyeste HALO-radarer. Simrad® NSX fås i skærme på 7, 9 og 12 tommer med en startpris på 12.890 SEK eks moms
 
Du kan finde mere information om Simrad Yachting her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader