Gå til hoved-indhold
Udstyr
NSX Ultrawide vises for første gang ved boot Düsseldorf mellem den 20. og 28. januar, ligesom den får premiere i USA ved Miami International Boat Show mellem den 14. og 18. februar. PR-foto

Simrad sætter NSX Ultrawide i søen - verdens første ultrabrede skærm med fuld funktionalitet

Skærmen fås i 12 og 15 tommer og kan anvendes i både små og mellemstore både, hvor sejleren opnår et imponerende detaljeniveau. Fra 29.999 kroner kan skærmen blive din.

 

Af Troels Lykke |

Verdens første ultrabrede skærm med fuld funktionalitet. Sådan betegner Simrad deres seneste skud på stammen: NSX Ultrawide. 

En skærm, der samler alle fordelene fra to skærme på ét sted.

Samtidig er NSX Ultrawide op til 63 procent bredere end NSX 9-tommers skærm og sikrer brugeren en mere strømlinet oplevelse sammen med en flot æstetik, der giver nye muligheder og en behagelig skærmoplevelse.

- Med en iøjnefaldende æstetik og forbedrede funktioner sætter NSX Ultrawide en ny standard i markedet, og vi er stolte af at gå foran på dette felt, fortæller Kevin Steinbraker fra Navico Group, der står bag Simrad, og uddyber:

- Uanset om forbrugerne har ultrabrede skærme i bilen, på jobbet eller i TV’et derhjemme har de vænnet sig til og er glade for fordelene med de ultrabrede skærme. Nu kan de få samme oplevelse ved roret med en opslugende grafik og fleksible visninger. NSX Ultrawide tilbyder et nyt perspektiv på bådlivet, som forbrugerne ikke vil være foruden, påpeger Steinbraker i en pressemeddelelse.

Skab et unikt instrumentbord

Med en 12- og 15-tommers skærm er NSX Ultrawide et muligt valg på en lang række forskellige fartøjer, herunder på fritidsbåde, pontonbåde og små til mellemstore motorbåde.

Her kan bådejerne nyde et bedre billedformat, som sikrer en bedre funktionalitet, ligesom selve softwaren er optimeret til fuld vinduesstørrelse og delt visning.

- Bådejere kan også skabe helt unikke instrumentbord og kombinere flere NSX Ultrawide-skærme, alt efter deres behov. NSX-platformen er brugervenlig og designet til at føles øjeblikkeligt velkendt for at skabe en problemfri oplevelse på vandet, lover Simrad.

Højt detaljeniveau

En væsentlig årsag til NSX-skærmens funktionalitet skal findes i de seneste C-Map Discover X-kort, der med høj pixeltæthed og skarp opløsning er specielt optimeret til NSX og NSX Ultrawide-skærmen:

- Det giver brugerne mulighed for at et hidtil uset detaljeniveau. Ivrige lystfiskere kan få ekstra detaljer ved at opgradere til Reveal X, som har utrolige skyggerelief- og satellitbilleder, oplyser Simrad.

X-Gen-kortene giver desuden adgang til en række nye funktioner, såsom de nye C-Map Safety Alerts – designet til automatisk at advare brugerne om fare forude, uanset om det er lavt vand eller bøjer. 

Ligeledes giver C-MAP X-Chart Manager, som den første i branchen, brugere mulighed for at administrere C-Map-kortopdateringer og -opgraderinger direkte fra deres enheder med mulighed for at vælge tilpassede områder til næsten øjeblikkelig download.

For 12-tommer-versionen af NSX Ultrawide må du slippe 29.999 kr.

Du kan finde mere information om Simrad Yachting på www.simrad-yachting.com.

I Danmark importeres Simrad af Palby Marine i Kolding

Motor
content-loader
content-loader
content-loader