Gå til hoved-indhold
Udstyr
Motoren kan tiltes op til 75 grader. Foto: eLite
Udstyr
Det indbyggede display viser batteritilstanden. Foto: eLite
Udstyr
Ideel til gummibåde og mindre joller. Foto: eLite
Udstyr
Nem montering og afmontering med lynbeslag på båden. Foto: eLite

ePropulsion eLite 500 - nem og kompakt 1 hk elmotor til gummibåde og mindre joller

Slip for støj, stank af benzin og et tungt batteri med den nye, integrerede elmotor fra ePropulsion. Fra at være en gøgeunge i reden er kinesiske ePropulsion nu en seriøs spiller på markedet for elektriske fremdrift på vandet, fortæller Henry Thomsen fra Solbaaden.dk. Se, hvor længe elmotoren kan sejle.

Af Anna Brich |

Kinesiske ePropulsion har rettet blikket mod de mindre både - og en eLite 500 er fuld i kølvandet.

En fuldt integreret elektrisk påhængsmotor med power som en 1 hk benzinmotor og med et indbygget batteri, som leverer 40 minutters sejlads ved fuld kraft og op til 3 timer ved langsom hastighed.

Det fortæller Solbaaden.dk i en pressemeddelse til Minbaad.dk. 

Praktisk og let 

Motoren er nem at have med overalt og kan bæres i rorpinden, når den er klappet ned. Særligt til gummibåde, små joller, kanoer og lignende er eLite optimal. Både batteri og display er integreret i skaftet.

Derudover fungerer skaftet som et ror, hvilket giver endnu bedre styring.

Desuden har motorbeslaget en hurtigkobling, så man nemt kan tage motoren med og lade beslaget blive på båden. Beslaget kan fastgøres til skaftet i fire forskellige højder. Skaftlængden kan således tilpasses langt de fleste både. Motoren kan bruges i både salt- og ferskvand.

Kan snart leveres til danske købere

Motoren er klar til levering i starten af april. Det fortæller Henry Thomsen fra Solbaaden.dk i Aarhus, som har specialiseret sig i salg af elektriske bådmotorer:

- Det er nyt for os at sælge ePropulsion, men gennem de senere år har firmaet vist, at de dels leverer høj kvalitet og god service, dels er helt fremme i frontlinjen med udvikling af nye produkter. Netop den nye eLite 500 er en rigtig god nyskabelse til de mange sejlere, der skal have en nem løsning på fremdrift af en gummibåd eller lille jolle, påpeger Henry Thomsen.

For et komplet sæt med motor, indbygget batteri, lader og bæretaske må sejleren lægge 8.500,00 kroner inklusiv moms.

Se mere på Solbaaden.dk eller ePropulsion.com.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader