Gå til hoved-indhold
Småbåde
Småbåde
En ”Patrol 7 RIB” fra GALA vil blive præsenteret på Copenhagen Boat Show i Ishøj, som starter torsdag den 22. august, hvor Pro-Safe vil være til stede ved udstillingsbroen.

Ny Ukrainsk RIB-gummibåd, Patrol 7 RIB, vises frem på Copenhagen Boat Show 2024

Søren West, ejer af Pro-Safe i Korsør: - Det er en fornøjelse at støtte Ukraine’s kamp for frihed og selvstændighed ved at fortsætte produktionen i landet. 

Af Troels Lykke |

Pro-Safe, der har været leverandør af BRIG-gummibåde fra Ukraine i 25 år, udvider nu sin portefølje med endnu et ukrainsk brand, GALA. Disse RIB-både retter sig mod det mere ”robuste”/arbejdsbåds marked”, som et supplement til BRIG’s luksusserie. 

Søren West, ejer af Pro-Safe i Korsør forklarer:

”Det er en fornøjelse at støtte Ukraine’s kamp for frihed og selvstændighed ved at fortsætte produktionen i landet”. 

GALA-brandet, som Søren har kendt i mange år, bliver lanceret med fuld opbakning fra BRIG på det danske marked, hvor bådenes kvalitet vil blive tydelig for forbrugerne. GALA-bådene udmærker sig ved at have et skrog bygget i aluminium med en særlig overfladebehandling, der giver en høj kvalitet.

En ”Patrol 7 RIB” fra GALA, der koster cirka 480.000 kr. med en 130 hk motor, vil blive præsenteret på Copenhagen Boat Show i Ishøj, som starter torsdag den 22. august, hvor Pro-Safe vil være til stede ved udstillingsbroen.

Søren West håber på flere vil forhandle båden i Danmark:  

”Vi ser frem til at bygge et stærkt forhandlernetværk i Danmark og vise dette spændende ukrainske produkt frem til både slutbrugere og forhandlere i de kommende måneder.”

Motor
content-loader
content-loader
content-loader