Gå til hoved-indhold

Motorbaadsnyt.dk tester finsk Sargo 33 - få en rundvisning

Den finske båd koster lidt over 3 mio. kr. Og med 2 x Volvo Penta D6 370 hk sejlede vi 41,2 knob på Øresund. Båden er til familien, der er til det praktiske og sikre. DBC Marine giver rundvisning.

Test i Aabenraa: Rigtige mænd sejler rå Targa 30.1

Den originale, finske offroader Targa 30.1 giver den berømte Targa-følelse med rå sejlegenskaber, praktiske løsninger, solidt skrog og teakaptering.

Test af Merry Fisher 1095: Mere plads med påhængsmotorer

Vi har været i Cannes og teste den nye rummelige Merry Fisher 1095, der sejlede 37,6 knob, hvilket overraskede Jeanneau, der har bygget båden primært til familiesejlads.

Test: Antares 7.8 er til lystfiskeri og tur

Den meget solgte Antares 7.8 herhjemme i 2015 er med en lukket kahyt og er gearet til al slags vejr til familie- eller fisketur. Vi prøvede den i Dragør.

Yamarin 65 i test: 48 knob var ikke noget problem

Paradoksalt nok gik båden lettere over bølgerne, jo hurtigere vi sejlede op til en vis grænse, faktisk var det lettest at begå sig i bølgerne med en fart på mellem 23 til 27 knob.

Test af Leidi 600: Billig retrobåd fra Kroatien

Selv sejlere holder af den lille charmerende Leidi 600, som spinner fint og næsten lydløst med under tolv knob, men i højere fart virker båden tung at sejle.

Nor-Tech 420 med V-8ere: For lækker til Danmark?

Test: Nor-Tech 420 Monte Carlo fra Florida til 2,83 mio. kroner er med lavt fribord og dyb lyd fra to V-8 motorer, måske vulgær? Men den er enhver playboys drøm, konstaterede motorbaadsnyt.dk efter 46 knob.

 

Targa 30.1 - robust offroader vi tester med 34 knob

Tag med os på Aabenraa Fjord, hvor importør Kasper Reese forklarer om den finske båd, der med en Volvo Penta D6 koster fra to mio. kroner.

Test af Draco 27 med Windy-DNA

Draco 27 blev Årets Motorbåd 2015 i Europa. Båden blev valgt for dens sejlegenskaber, robusthed og elegance. Med 40,1 knob testede BådNyt/minbaad.dk den norske båd.

Test: Gran Turismo 44 – sejlads for livsnydere

Et stort, højt placeret cockpit med mange sæder giver en perfekt social platform til sejlads med familie eller vennerne. To kæmpe Volvo Penta motorer giver en optimal fart på 27,4 knob på luksusbåden.