Gå til hoved-indhold

Test af Monte Carlo 4: Italiensk tidløs mini-superyacht

Monte Carlo MC 4 S imponerede med smagfuld aptering, store kahytter og topfart på 30 knob, men vær parat til at smide før 5,15 mio. kroner, før du sejler ud af havnen.

Sunseeker 95 - naturligt valg (for multimillionærer)

Har du lyst til at drømme om luksusliv til søs, så se med her, hvor Motorboat & Yachting har været på vandet med en superyacht.

Millionær-nyt: Test af Monte Carlo MC4

Monte Carlo MC4 S koster sejlklar, med ekstraudstyr 5,15 mio. kroner, men så kan man også bo i båden.

Quicksilver Activ 755 Sundeck i hård Rungsted-test

Sommerbåden planer efter fem sekunder med en 300 hk Verado-motor. Den polskbyggede båd kun koster 238.995 kroner uden motor, men ingenting gik i stykker i test med kæmpe bølger.

Test af Ryds F588: Prisbillig, let svensker

Ryds F588 sejler 38,1 knob. Båden, der er tyve procent lettere og 30 procent billigere end mange konkurrenter, er til dagture med familien og vennerne, der enten er til fiskeri, badning eller vandski.

 

Test af lystfisker-båden Finnmaster 7.0 Pilot

Minmotorbaad.dk tester den praktiske Finnmaster 7.0 Pilot med påhængsmotor, lille kahyt, toilet og et stort agterdæk. Den finske båd er til lystfiskeri eller bare en tur – også i uvejr.

Test: Tyvstart sæson med Yamarin 63 Hard Top

En kahyt giver mere sejltid i kolde Danmark på den børnevenlige Yamarin 63 HT. Læs om en hyggelig famliebåd, vi har testet i Sverige.

Merry Fisher 6 - ny båd til lystfiskeren

De milde vejr gør det muligt at fiske for tiden, her er Merry Fisher 6 godkendt til formålet, viser test.

Test af Flyer 5 Sundeck med bred stævn

Flyer 5 Sundeck har et bredt skrog oppe fremme og et moderne, smallere underandsskrog med AirStep, der suger luft ind under sig og dermed går blødere i bølgerne.

 

Test: Stingray 214 - dagsejler til sommersejlads

Det er koldt udenfor, men når det bliver sommer, så er denne amerikanske Stingray 214 LR vældigt godt indrettet og sjov at sejle. Men billig er båden ikke.