Gå til hoved-indhold

Få en rundvisning på Grandezza 34 OC med hardtop og skydetag

Den 34 fods finne er ikke billig, men til gengæld er der masser af luksus og kvalitet for pengene. - Flere og flere danske sejlere vil gerne have hardtop-både, fortæller, Daniel Bak fra Baadhuset.dk, der sælger bådtypen.

150 turbøjer ligger klar til sejlerne - her finder du dem

At ligge for svaj på en lun sommeraften kan ikke forklares. Det må opleves. Netop det kan du ved en af Danske Tursejleres bøjer, der nu er udlagt til 2022-sæsonen. Også Dansk Sejlunion har turbøjer langs de danske kyster.

Beha i dilemma med klima-snak, da Wallenberg-skibet sejler med to Volvo Penta-dieselmotorer fra 1985

Kan man egentlig være vært for en snak om klimaløsninger, når man selv sejler med et alt andet end klimavenligt skib i form af Wallenberg? - Der ligger helt klart en modsætning i at sejle rundt med to dieselmotorer og samtidig snakke om klima, siger Mikkel Beha.

Beboere træt af grundstødt bådvrag nord for Grenaa

Et grundstødt skib ligger og forgår langs en smuk kyststrækning, og hverken ejeren, kommunen eller Kystdirektoratet ser ud til at gøre noget ved det. Det er situationen i Ålebugten nord for Grenaa.

Danskere er de langsomste motorsejlere i Skandinavien - og kvinder laver færre skader

Det tyder det i hvert fald på ifølge en ny opgørelse fra Skipperi, Skandinaviens største båddelingstjeneste. I opgørelsen sammenlignes data fra mere end 70.000 sejlture, hvilket blandt andet viser, at danskere er de langsomste sejlere i Skandinavien.

Disko Line A/S i Grønland bestiller ProZero 15m FR Workboat hos Tuco Marine

Disko Line A/S i Ilulissat, Grønland har bestilt en ProZero 15m FR Workboat hos Tuco i Faaborg. Båden skal anvendes af rederiet til transport af passagerer i grønlandske farvande, og er i tæt samarbejde mellem rederi og værft optimeret til de krævede forhold.

Redningsdukker vil flyde i vandet i den nordlige Østersø lørdag

Omkring ti fartøjer og én helikopter deltager i forårets store øvelser, der omfatter redningsenhederne i hele den nordlige del af Østersøen. Øvelsen foregår fra kl. 10-13.

Vildtkonsulent vil lade Spækhugger dø i Limfjorden

Spækhuggeren, der tidligere har været strandet mellem Mou og Hals, ligger tirsdag igen stille udfor Nørre Uttrup Lystbådehavn i Nørresundby. Denne gang får den ikke hjælp.

51-årig sejler druknet efter han faldt i vandet fra båden grundet en skæv bølge

En sejler har mistede livet i en drukneulykke i Flensborg Fjord fredag eftermiddag. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Søuhyrer og havmonstre indtager Museet for Søfart i påskeferien

Sejlerbørn i alle aldre kan drage på eventyr i Helsingør. Det sker i påskedagene, hvor der fortælles sørøver-myter, og hvor børnene kan lave flotte søuhyre-æg.