Gå til hoved-indhold

Ejer af Reese Marin, Kasper Reese, hædret af Marex for stort salg

Ejer af Reese Marin Kasper Reese modtog MAREX prisen for at være årets importør og "Top Rated” forhandler i Danmark og Nordtyskland.

 

Stærkt svensk søredningsfartøj styrker redningsaktioner fra Assens

Da redningsstationen på Årø valgte at nedlægge sig selv spurgte de om man i Assens ville have en svensk redningsbåd, der er stærk og har 2 x 275 hestekræfter

 

Hundested Propeller A/S holder offshore vindmølleparker i gang når vingerne står stille

Hundested Propeller A/S er blevet en del den kritiske infrastruktur på flere internationale offshore vindmølleparker. Propelspecialisterne sørger for, at der er minimal nedetid, når vingerne står stille i Nordsøen.

Lodseriet DanPilot vil ansætte 30 nye lodsaspiranter

- Vi ansætter en kombination af erfarne lodser og lodsaspiranter, som kan bistå med at sikre det danske farvand både nu og i fremtiden, siger Erik Merkes Nielsen, administrerende direktør hos DanPilot.

Candela C-8 'drevet af Polestar', el-båd med længst rækkevidde - hydrofoilteknologi hjælper en del

Med en forventet rækkevidde på op til 57 sømil med 22 knobs fart, og med DC-opladning er den foilende, svenske Candela C-8 'powered by Polestar'. Båden er designet til at tage kampen om med både, der drives med fossile brændstoffer.

Tennis-stjernen Rafael Nadal bliver ejer af elektrisk racerbådshold

Tennis-legenden Rafael Nadal slutter sig til UIM E1 World Championship, som ejer af et af de nye racerhold.

Sponsorindhold: Blackjack - underholdning til bådturen eller derhjemme

Blackjack er et af de mest populære kortspil, og det kan bruges som underholdning både på en bådtur eller derhjemme. Det er et let læringsspil, hvor alle kan være med, uanset alder eller spillererfaring. Blackjack er især godt til at skabe hyggelige stunder sammen med venner og familie. 

Butiksejer Mads Bendix og fire andre tog initiativ til en redningsstation i Struer - nu sker det

Til sommer kommer der en redningsstation i Struer, hvorfra nødstedte sejlere i den vestlige del af Limfjorden let og hurtigt kan få hjælp. Sammen med fire andre initiativtager fik Mads Bendix ideen for et års tid siden. Derefter kontaktede de Dansk Søredningsselskab, der har oprettet flere andre…

GENASUN solarregulator tryller lav spænding fra solpaneler om til højere spænding til batterierne

Lille boks kan trylle lav spænding fra solpaneler om til højere spænding til batterierne. Ved elektriske motorsystemer, hvor der typisk køres med 24 eller 48 V, skal solpanelerne mindst kunne levere 5-10 volt mere end den ladespænding, der skal til.

 

Tre gange på halvanden måned er gummibåde strandet ved Vesterhavet - måske migrantbåde

Der er ikke umiddelbart nogen bud på, hvorfor gummebåde er strandet i Thorsminde ved Vesterhavet

Ikke bare en gang, men hele tre gange på halvanden måned er gummibåde strandet i Thorsminde. Politiet undrer sig, fortæller TV 2 Nyhederne.