Gå til hoved-indhold

Privat indsamling til danske sejler-gidsler?

Den danske regering forhandler af princip ikke med pirater, derfor står de danske gidslers pårørende alene om at indsamle penge til piraterne, skriver Politiken. Dinesen imod privat indsamling

Aktiv ø-ferie på Endelave

Øen ved indsejlingen til Horsens fjord, har planlagt et alsidigt ferieprogram til sommer, for øens børn og unge samt børnefamilier udefra.

Positive besøgstal på Boatshow i Fredericia

I går var der 2.046 besøgende til udstilling i Jylland, det er kun ti procent mindre end på åbningsdagen i 2009. Projektleder Lars Søndergaard er tilfreds, siger han til minbaad.dk

DS strategirapport offentliggøres i dag

Arbejdet med en ny strategiplan for Dansk Sejlunion er færdig og ”værket” offentliggøres i dag kl. 14 på Fredericia Boatshow.

Hvem får flest besøg - Fredericia eller Bella?

Den store konkurrence starter kl. 13 i dag mellem Jylland og Sjælland og to udstillinger, hvor kun den ene støttes af brancheforeningen Danboat. Fredericia tror på 10.000 færre besøgende. Interview.

Præstø-ulykke: Koks i kommunikationen

Den øverste ledelse af det akutte beredskab på Alarmcentralen i Region Sjælland blev hægtet af under den tragiske kæntringsulykke på Præstø Fjord.

For få bruger redningsvest - ny kampagne

Ny kampagne til april skal redde liv. Undersøgelse på minbaad.dk viser, at 39 % af 338 adspurgte fritidssejlere ikke bruger redningsvest. Det tal skal bringes ned, siger Beredskabsforbundet.

Bavaria 34 Sport - fuld fart til familien

Tyske Aqua TV var med minbaad.dk og BådNyt til test i Italien, med Bavaria 34 Sport.

Lorenzen: At dele giver dobbelt glæde

At dele en båd med andre, giver ikke halv glæde, men tværtimod det dobbelte. Båden bliver anvendt, vedligeholdt og oplevelserne bliver flere – vel og mærke hvis aftaler indgåes, skrives ned og holdes !

Skibsreder: Henret piraterne på stedet

Pirater fanget i internationalt farvand har altid været straffet med døden, oftest udført på stedet, skriver norske Jacob Stolt-Nielsen i et debatindlæg i Dagens Næringsliv.