Gå til hoved-indhold

Vrag fra indre KBH

Det gør ondt i sjælen på Poul Laustsen, at se på dette havnevrag, en trist Ørnvik 540 fra Christianshavns Kanal. Er det Årets Bådvrag 2010?

Racer jetbåds styrt i flod - set af 3 millioner

Klik på denne YouTube-film og se hvordan man ikke skal sejle racerbåd med jetmotor i en flod...

Tuco-færge sejlede for stærkt i test

Den havarerede norske kulfiberfærge MS Sollifjell sejlede efter al sandsynlighed for hurtigt, hvilket fik store dele af det danskproducerede skrog til at rasle af. Færgen skulle angiveligt have taget to til tre næsedyk i havet med høj fart.

 

Floor solgte i Helsingør - Se Greenline-video

Der røg fx en ny Bavaria 32. Vi var med og teste ny Greenline 33, der var herlig lydløs at sejle med el-motor, men stærkt gik det ikke.

Volvo Pentas IPS styring virker på italiener

Azimut 43S er den sporty lillebror. Testbåd koster over 6 mio. kr.

 

Sådan ser båden ud i Kastrup Havn

Nu er isen væk fra en Scampi 30, men den er stadig i vandet den stakkels båd i Kastrup. Det var den i hvert fald for 14 dage siden, siger Bjorn Corlin, der nu er med i konkurrencen Årets Bådvrag 2010.

Stein Baggers omtalte luksusyacht er solgt

Tempo Bådsalg i Ishøj har solgt Fairline 78 Squadron, der var til salg for 15 mio. kroner. Salgspris og køber er hemmelig.

Fuld skrue på Boat Show 2011 i Fredericia

Der er både tradition og fornyelse, når Fredericia Boat Show løber af stabelen i februar og marts. Udstillingspriserne er sænket efter skilsmissen fra brancheforeningen Danboat.

 

Sejlere pas på - måske ingen redningshelikopter

De danske redningshelikoptere, der blandt andet hjælper nødstedte til søs, kan foreløbig stadig gå i luften. Men spørgsmålet er, hvor længe på grund af askesky.

 

Båd tog vand ind i Kattegat - fik pumpegrej af SOK

Egon Christensen, Poul Randa Jensen og John Jensen fra Hobro Sejlklub, planlagde i vinter et sandt sejlereventyr - men båden kom ikke langt.