Gå til hoved-indhold

Sæt båden gratis til salg

Lige nu tilbydes en OK-jolle til 9.000 kroner på mitbaadmarked.dk.

Både for mia. af kroner i Genova

Se billeder fra verdens største bådudstilling, hvor kvinder er blikfang. Se også Stig Westergaards drømmebåd, Azuree 40.

Ni kilometer travetur

Genova Boat Show fylder 300.000 kvadratmeter og skal du i haller og på broerne venter en ni kilometer travetur. Vi er hernede endnu.

Gigantisk boatshow i Genova er blevet mindre

Men stadig er 2.300 lystbåde udstillet i havnebyen. Vi har nu gået en runde og i år er der ekstra god plads, da færre kigger forbi verdens største flydende bådudstilling med 285.000 besøgende.

Både i Bella til marts har vind i sejlene

Kampen om udstillere er i gang. Allerede nu er 49 brands på plads i Bella Center, der viser både og udstyr frem fra 12. marts. Se ny hjemmeside.

Fire måneder i fængsel for at sejle ven ihjel

En 33-årig mand er i Vestre Landsret idømt fire måneders fængsel for uagtsomt manddrab, og for at have ført motorbåd i spirituspåvirket tilstand. I fuldskab påsejlede han en mole i Århus Havn, hvorved en passager om bord på motorbåden blev dræbt.

 

Bedre dækning til søs med Net-1

Når du er midt på Kattegat, kan du fx tjekke dmi.dk og internet koster ikke ekstra ud for Sverige eller Norge. Det tilbyder Net-1 via en trådløs router, der også kan bruges hjemme.

Mød Hallberg-Rassy

Vores svenske kollega Stefan Blom var, som minbaad.dk, også til udstilling Öppna Varv 2010 på Orust, nord for Gøteborg. Se video om Hallberg-Rassy, Najad, Mini Folkebåd og andet. Jesper Bank roser udstilling.

Danish Yachts fra Skagen viser både frem i Monaco

Monaco Yachts Show har 95 af verdens største og dyreste yachter er til skue, salg og leje. Hertil kommer 500 udstyrsproducenter af alt fra guldbelagte vandhaner til helikoptere.

Morders båd til salg

Morder John Knudsen har nu sat sin båd til salg. En båd han slog Kirsten ihjel i. Hans advokat mener at Pampero II bliver svær at sælge.