Gå til hoved-indhold

Udlejningsbåde rammer fastliggere i Christianshavns Kanal

- Pludselig hører jeg et ordentligt drøn. Det kan virkelig lyde voldsomt, når der fart på. Men da jeg kommer hen og ser til det, er den anden båd bare sejlet videre, siger en bådejer Klavs Nordbirk, der er Kajformand for Kaj 2 i Christianshavns Kanal.

Stor motorbåd Delta 88 Carbon susede igennem smalt stræde i Norge med for høj fart

Der var klippeskær på hver side, da millionstor motorbåd kom ulovligt halvplanende i Norge. En læser filmede optrinnet.

 

Fragtskib på grund ud for Hundested Havn

Det bekræfter både Forsvarskommandoen samt havnevagten ved Hundested Havn overfor TV 2 Lorry. man vil forsøge at få fragtskibet fri fredag formiddag med hjælp fra en slæbebåd.

Pludselig knagede det og så gik kølblokken op gennem 25 ton motorbåd på bedding i Kerteminde

En større båd skulle forleden op på beddingen ved Dosseringen i Kerteminde for at få en ny sænker og for at blive rengjort i bunden. Men pludselig begyndte det at knage.

Stor sejlerfest venter: Torsdag skydes The Tall Ships Races i gang - vær med i Esbjerg og Aalborg

En folkefest af de helt store er på programmet. Torsdag til søndag byder Esbjerg nogle af verdens flotteste sejlskibe velkomne, mens Aalborg sidst i juli afslutter festen med Danmarks største fyrværkeri.

Museet for Søfart rykker udendørs - tag på sejltur og byg skibe med hele familien i Helsingør

En aktiv sommerferie. Det er, hvad Helsingør-museet lægger op til med deres nye sommerprogram. Aktiviterne er gratis, når museumsbilletten er betalt.

Tyske turister finder ubemandet RIB ved Ærø - kender du ejeren, spørger politet

Tyske turister har mandag aften fundet en båd, der drev rundt uden personer ombord i farvandet mellem Ærø og Tyskland. Det oplyser Fyns Politi, som meget gerne vil i kontakt med personer, der kan hjælpe med at identificere bådens ejer.

Rønnow: Sommertur - lad tilfældighederne råde

Ved sejlads for sejl må vi sande, at det er kunsten at rejse langsomt. Når vi synes, at der er skred i båden, går det ikke hurtigere, end vi kan løbe, blogger Claus Rønnow fra Sundby Sejlklub på Amager.

Skipperi har nu månedsvis abonnement på deres 34 delebåde

Tidligere har Skipperi, der råder over 34 motorbåde i 10 havne i Danmark, kun tilbudt abonnement på sæsonbasis, men nu er der kommet en prismodel på en måned ad gangen, da det er kundernes behov, forklarer landechef for Skipperi, Bo Hilding, til motorbaadsnyt.dk.

 

 

Aktionsstyrken anholder bådtyv - nu får han fire måneders fængsel

En 41-årig mand fra Midt- og Vestjylland skal bag tremmer, efter han i juni sidste år blev anholdt under en større aktion 700 meter ud for Handbjerg Marina, hvor han var i en stjålet båd.