Gå til hoved-indhold

To jægere reddet i vandet - får bøde på 3.000 kroner

To jægere væltede ved Kalundborg og var i livsfare. Der var ingen redningsveste i båden, hvilket udløste en bøde på 3.000 kr. til bådejeren.

Kæmpe 12.000 ton fundament til pylonen skal sænkes til Storstrømsbroen

Fundamentet til pylonen på den kommende Storstrømsbro blev torsdag flyttet ud på den pram, der skal sejle den ud i Storstrømmen. Se og hør projektchef Niels Gottlieb fortælle om processen. Fundamentet skal ned på 15 meters dybde, og broen ventes klar i 2024.

Norske Marex 330 er klar til danskerne - vi så den i Cannes

Marex Boats gav den gas på Cannes Yachting Festival. En af bådene, de udstillede, var Marex 330, som vi var om bord og fotograferede. Se også videoen: A perfect day.

FLID: Store områder til opdræt af skaldyr kan begrænse havneudvidelser

FLID's udkast er udsendt af Søfartsstyrelsen og omfatter en række udviklingszoner, der indenfor de næste ti år definerer, hvor man eksempelvis kan bygge vindmølleparker, etablere energi-øer eller opdrætte fisk og skaldyr – og hvor det ikke kan ske.

Ny geofencing-teknologi fra Skipperi oplyser sejlerne om fartgrænser via kortplotter og meget andet

Skipperi, den største abonnementsbaserede bådtjeneste i Norden, tilføjer geofencing, der er digitalt indhegnede områder, til sin flåde af over 300 delebåde, også i Danmark. Geofencing advarer skipperen under sejladsen om fartgrænser, beskyttede områder og lokale regler.

Gummibåd redder besætning, da der går brand i bådens motor ved Mariager Fjord

Det blev en dramatisk søndagstur, da tre personer søndag formiddag sejlede ud i deres 33-fods motorbåd, skriver Nordjyske.

Nye regler for sejlads ved Københavns vestegn: To sejlere skal holde udkig, når der trækkes vandski

Under sejlads med vandski skal to sejlere holde udkig for og agter, hvis skiene trækkes under 300 meter fra kysten. Københavns Vestegns Politi har offentliggjort nye regler, der gælder fra i dag, onsdag den 15. september.

Reese Marin drømte om en ny hal, men kunderne foretrak en moderne og aktiv gangbro

En moderne udstillingshal, der i store dele af øjet vil stå tom, gav ikke mening for hverken værfter eller kunder. I stedet har den sønderjyske bådforhandler nu bygget en 43 meter lang bro.

Vinderne af DM i Fladfisk på Lolland 2021 er fundet trods svært fiskevejr i Langelandsbæltet

135 både med 362 lystfiskere deltog i weekenden i det 11. danske mesterskab i Fladfisk, der havde base i den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Stævnet er det største i Danmark i 2021. Det var svært fiskeri i Langelandsbæltet, hvor der blev fanget færre fisk end de tidligere år.

Drivende båd måske på vej væk fra Horsens Fjord - ejeren vil fjerne båden

Sagaen om en forlist båd, der i månedsvis har ligget på grund i Horsens Fjord, nærmer sig nu en afslutning, fortæller TV2 Østjylland.