Gå til hoved-indhold

Danskere er de langsomste motorsejlere i Skandinavien - og kvinder laver færre skader

Det tyder det i hvert fald på ifølge en ny opgørelse fra Skipperi, Skandinaviens største båddelingstjeneste. I opgørelsen sammenlignes data fra mere end 70.000 sejlture, hvilket blandt andet viser, at danskere er de langsomste sejlere i Skandinavien.

Disko Line A/S i Grønland bestiller ProZero 15m FR Workboat hos Tuco Marine

Disko Line A/S i Ilulissat, Grønland har bestilt en ProZero 15m FR Workboat hos Tuco i Faaborg. Båden skal anvendes af rederiet til transport af passagerer i grønlandske farvande, og er i tæt samarbejde mellem rederi og værft optimeret til de krævede forhold.

Redningsdukker vil flyde i vandet i den nordlige Østersø lørdag

Omkring ti fartøjer og én helikopter deltager i forårets store øvelser, der omfatter redningsenhederne i hele den nordlige del af Østersøen. Øvelsen foregår fra kl. 10-13.

Vildtkonsulent vil lade Spækhugger dø i Limfjorden

Spækhuggeren, der tidligere har været strandet mellem Mou og Hals, ligger tirsdag igen stille udfor Nørre Uttrup Lystbådehavn i Nørresundby. Denne gang får den ikke hjælp.

51-årig sejler druknet efter han faldt i vandet fra båden grundet en skæv bølge

En sejler har mistede livet i en drukneulykke i Flensborg Fjord fredag eftermiddag. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Søuhyrer og havmonstre indtager Museet for Søfart i påskeferien

Sejlerbørn i alle aldre kan drage på eventyr i Helsingør. Det sker i påskedagene, hvor der fortælles sørøver-myter, og hvor børnene kan lave flotte søuhyre-æg.

Sådan parkerer du din bådtrailer uden en bil med Parkit360

Parkit360 er en nem og elektrisk måde at flytte sin båd på, mens den er på en trailer. At bruge en Parkit360 trailer dolly er let, viser video.

Princess-konvoj med otte både på vej fra Vindön mod Eriksberg Boat Show i Göteborg

Torsdag den 7. april afgår otte store, nye Princess-både i en konvoj fra Vindön, Orust ned mod Göteborgs nye flydende messe Eriksberg Boat Show, som finder sted i weekenden den 8.-10. april.

Nødblus på himlen ved Aarhus var en øvelse

Nødblus på himlen. Det var ifølge vidner, hvad man søndag kunne se ved Aarhus Bugten. Et potentielt faretruende signal om, at en båd eller et skib er i nød.

 

Georg Stage holder åbent hus i Sønderjylland, inden kursen sættes mod England

Besøg det danske skoleskib fra 1934 på havnen i Sønderborg. Det stålbyggede skib ankommer søndag og sejler videre onsdag.