Gå til hoved-indhold

Kølig ejer begrænsede skaderne under brand i RIB-båd

Selvom flammerne stod højt, formåede en bådejer søndag at flytte sin RIB væk fra omkringliggende bygninger og dermed begrænse både materiel- og personskader. Årsagen til branden er ukendt.

Lær seks basale knob inden den nye sejlsæson

Bådene sætter kurs mod vandet, og ejerne skal nu igen huske knob og stik. Genfind dine knob med denne smarte step-by-step-guide fra amerikanske Carpe Diem Sailing.

Sejlere kan nu lægge til ved Refshaleøen i dagstimerne

Det er fra 1. maj muligt for de københavnske sejlere at besøge den populære ø mellem til kl. 10 og 24. Det kan ske i både op til 50 fod med en gyldig dags- eller timebillet.

Takkede nej til hjælp efter havnefoged ikke ville indgå betalingsaftale - så sank motorbåden

Forsikringsselskabet havde bedt ejeren om ikke at foretage sig noget efter en grundstødning, hvorfor bådejeren ikke havde behov for hjælp, forklarer frivillige reddere fra Nordfalcken. Da havnefogeden ikke ville indgå en betalingsaftale, måtte båden ligge for anker, hvorfor den sank.

Lodsvirksomheden DanPilot får certifikat på kvalitet og sikkerhed

For at optimere driften og sikre skibstrafikken under COVID-19-pandemien har lodsvirksomheden DanPilot gennemført en række ekstraordinære tiltag og styrket virksomheden med fokus på kunder og sikkerhed. Indsatsen er nu belønnet med det internationalt anerkendte ISO-certifikat.

43-årig mand fra Hvidovre er savnet - jolle fundet i Sverige

En stor eftersøgningen blev indstillet kort efter midnat natten til onsdag. Vurderingen lyder, at det ikke er muligt at overleve i vandet i mere end ti timer med de temperaturer, der er i øjeblikket. 

Far og søn møder fem delfiner i Agger Tange i Thyborøn Kanal

Der var én. Der var to. Der var tre. Der var fire. Der var fem delfiner på svømmetur, da 13-årige Axel Iversen og hans far, Allan Iversen, var på fisketur i torsdags.

21-årig mand afgået ved døden efter bådulykke ved Stubbekøbing

Bådulykken fandt sted ved Stubbekøbing på Falster den 2. april, da båden fik motorproblemer og gik i stå. Derefter drejede båden med siden mod bølgernes retning, hvor to store bølger får den til at kæntre, forklarer vagtchef.

Monterey 254 FSC fra 2009 på trailer stjålet i Jyllinge - dusør for oplysninger gives

Nu er den gal igen. Endnu en båd i Danmark er stjålet. Del gerne artiklen og hjælp ejeren af båden.

Support-skib faldt af heavy-lift skib i Norge

Et support-skib, der var lastet på heavy-lift skibet Eemslift Hendrika, er faldet af i det meget hårde vejr 50-60 sømil fra Ålesund ved den norske vestkyst. Havaristen driver fortsat uden besætning.