Gå til hoved-indhold

Reese Marin drømte om en ny hal, men kunderne foretrak en moderne og aktiv gangbro

En moderne udstillingshal, der i store dele af øjet vil stå tom, gav ikke mening for hverken værfter eller kunder. I stedet har den sønderjyske bådforhandler nu bygget en 43 meter lang bro.

Vinderne af DM i Fladfisk på Lolland 2021 er fundet trods svært fiskevejr i Langelandsbæltet

135 både med 362 lystfiskere deltog i weekenden i det 11. danske mesterskab i Fladfisk, der havde base i den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Stævnet er det største i Danmark i 2021. Det var svært fiskeri i Langelandsbæltet, hvor der blev fanget færre fisk end de tidligere år.

Drivende båd måske på vej væk fra Horsens Fjord - ejeren vil fjerne båden

Sagaen om en forlist båd, der i månedsvis har ligget på grund i Horsens Fjord, nærmer sig nu en afslutning, fortæller TV2 Østjylland.

Terrorscenarie i Kalundborg - tag med Marinehjemmeværnet på øvelse

En omfattende øvelse, der skal forberede de frivillige i Marinehjemmeværnet på et terrorangreb, løb i foråret af stablen. TV 2 Øst, der var med på sidelinjen, er nu klar med fem korte videofilm fra øvelsen.

Jacob Jensens Bådeværft har bådhotel direkte til Øresund  - hør mere på Copenhagen Boat Show

Jacob Jensens Bådeværft i Københavns Nordhavn har kaj lige ud til Øresund. Nu tilbyder de pladser på deres bådhotel. Konceptet er enkelt: Ring og bestil, hvornår din båd skal ligge klar ved kajen – efter endt sejlads afleverer du samme sted. Resten klarer værftet.

Copenhagen Boat Show 2021: Kom om bord på Sessa C38 og FLY42

På fredag 3. september går det løs i Ishøj havn. Her kan du fx opleve to modeller fra italienske Sessa Marine, der udstilles af Carver Yacht Scandinavia.

Hund ombord? Her er syv gode råd inden afgang

Der findes intet bedre end en sejltur på vandet i godt selskab. Og findes der bedre selskab end menneskets bedste ven? Sådan spørger Watski, der giver en række anbefalinger til sejlads med hund.

Redningstjenesten i Hvide Sande nægtede at åbne for slusen mod Vesterhavet til to unge sejlere

Redningsstationen var noget betænkelig ved at åbne slusen for to nye bådejere, der var friske på en sejltur i en nyindkøbt pram.

 

 

Nedstyrtet amerikansk bombefly fra anden verdenskrig fundet ud for Sydlangeland

Et amerikansk B-24-bombefly fra anden verdenskrig er fundet, formodentlig med afdøde personer ombord. Også ti usprængte bommer kan ligge der. Flyet forulykkede i 1944 efter kollision med et andet krigsfly, der ikke er fundet endnu.

3 x engelsk luksus fra Princess på Copenhagen Boat Show

Princess F45, F50 og V60 kan ses fra 3. til 5. september i Ishøj. Book gerne tid til en fremvisning, fortæller Peter Vinther fra Princess i Greve.