Gå til hoved-indhold

Best of Boats Award nominerer 21 finalister i fem kategorier

Den internationale jury med dommere fra 15 nationer, herunder Motorbaadsnyt.dk, har udvalgt 21 både. Vinderne i fem kategorier i BOB Awards 2020 findes 19. november i Berlin.

Læserbrev: Speedbådsprøven er falsk tryghed

Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben i Korsør efterlyser mere ens speedbådsprøver i højere kvalitet. Her er underviserens indspark. - Der certificeres således årligt tusinder af nye speedbådssejlere til at fare rundt på vandet som blinde høns, mener Kristensen.

Jæger lå i vandet men klamrede sig til stævn på skydepram - telefon var redning

Der blev sendt en helikopter ud til jægeren, mens ambulancer var på stranden i Syddjurs og tog imod manden, der blev afleveret på kysten af redningshelikopteren, skriver TV2 Østjylland. Skydepram var kæntret.

Åben jolle brændt ved Vordingborg Sydhavn - politiet søger vidner

En brandteknisk undersøgelse skal fastslå brandårsagen, men politiet mistænker foreløbigt, at branden kan være påsat, da båden ikke brænder af sig selv, lyder forklaringen til TV 2 Øst.

68-årig lystfisker i Limfjorden formodes druknet - jolle drev rundt med motor tændt

En kæmpe redningsaktion ved Limfjorden ud for Nykøbing Mors er tirsdag aften blevet indstillet.

 

Danmarks første havplan møder kritik: Glemmer friluftslivet på vandet

Planen, der om kort tid sendes i høring, tager ikke i tilstrækkelig grad højde for befolkningens rekreative interesser, herunder lystsejlernes. Søfartstyrelsen står bag planen, der får flere kommuner og organisationer til at råbe op.

Fisker rammes af hjertetilfælde 150 sømil fra Hawaii - tre faldskærmsudspringere kommer ham til undsætning

Med en faldskærm på ryggen nåede tre reddere i sidste uge frem til den nødstedte fisker. Se video fra amerikanske Stars and Stripes.

Stålbåd sank pludselig i Kerteminde - ingen kender årsagen

Den 40 fod lange M/S Madsen trak i weekenden mennesker til på havnen i Kerteminde, efter den strøg til bunds.

31-fods motorbåd sejlede på stenrevet mellem Musholm og Nordholm

Fredag aften sendte Forsvaret Marinehjemmeværnet fra Odense/Kerteminde ud til en grundstødt motorbåd ved Musholm. Det var en stort set umulig opgave at slæbe ham fri. Læs beretning fra Marinehjemmeværnets besætning.

Tag på snorkeltur og oplev dyrelivet tæt på ved nye stenrev i Roskilde Fjord

Med snorkel og dykkerbriller vil sejlere fremover kunne komme endnu tættere på havdyrene, når to stenrev bygges i den østsjællandske fjord. 50.000 sten skal bruges til projektet.