Gå til hoved-indhold

International jury, med motorbaadsnyt.dk, nominerer 22 motorbåde til Best of Boat Award 2019

Den 18 mand store internationale jury, hvor motorbaadsnyt.dk fra i år sidder i, har stemt for 22 både til Best of Boats (BOB) prisen. Gennem 2019 har juryen til sammen testet 150 motorbåde. Vinderen i 5 kategorier findes på Berlin-udstilling til november.

Mandag 30. september er Store Afriggerdag 2019 for skonnerter

De bevaringsværdige skonnerter Mira, Halmø og Lilla Dan får en grundig overhaling, så de er godt beskyttede mod en hård vinter med frost og sne, og de unge matroser får en praktisk erfaring i, hvordan man vedligeholder træskibe.

36 fods alu-båd forliste i København men motorsejlerne om bord blev reddet

36 fods stor og 7,5 ton tunge aluminiums båd huggede ind i stenmolen ved Lynetteløbet, og efter kort tid trængte vand ind i båden i store bølger. Norden Rescue reddede sejlerne, fortæller Dansk Søredningstjenste.

OK uddeler skulderklap og donation til Dansk Søredningsselskab

Det er vigtigt at understøtte gode initiativer, mener OK's kredsbestyrelse, som donerer 10.000 kroner til Dansk Søredningsselskab. Foreningen modtager pengene med kyshånd, for selvom deres indsats er på vandet, falder pengene et tørt sted.

Lystfisker ved Nors Sø svømmede selv i land - redningshelikopter fløj ham på Aalborg sygehus

I lørdags havde en mand set en lystfisker kæntre i sin jolle, mens han var ved at røgte garn. Derfor blev der ringet 112.

Pro 850 RIB: Så godt er det danske militær sejlende

Pro 850 bruges af det danske militær, men også til søredning og arbejdsbåd. Med 2 x 300 hk Yamaha-motor sejler Pro-Safes RIB over 50 knob.

Foilende elektrisk Sea Bubble taxa på Seinen i Paris

30 km/timen sejler den foilende vandtaxa, Sea Bubble, som franskmænd har opfundet.

Nimbus 305 Drophead er i landet - båden med et stort cockpit

På Copenhagen Boat Show var der temmelig mange besøgende om bord svenskeren med klassiske linjer. Nimbus 305 Drophead sælges med en Volvo Penta D3 hos Siim Båd & Motor ved Silkeborg. - Den imponerer straks man er om bord, forklarer Jacob Siim.

 

 

Hjælper danskere som længes efter eventyr og fjerne kyster i motor-katamaran

For globetrotterne Morten Simonsen og Julien Lorans blev det et vendepunkt, da de første gang gik ombord på en katamaran. Nu hjælper de andre danskere med at sætte kurs mod fjerne kyster med Utopia Adventure.

To Mærsk-skibe forliste i Frankrig - Maersk Supply Service tiltales måske

Rederigigant er under efterforskning, efter to Mærsk-skibe forliste ud for den franske kyst i 2016. En hidtil ukendt video viser det dramatiske forlis, fortæller Radio24syv. Skibene stævnede ud fra Fredericia og var på vej til ophug i Tyrkiet, men endte på havets bund.