Gå til hoved-indhold

Coppercoat - prisvindende bundmaling - holder bunden ren i mindst 10 år

Coppercoat er den mest miljøvenlige langtidsholdbare bundmaling på markedet. En egenskab, der har sikret den prisen ”Most Eco-friendly Business Award”.

Speedbåd Malibu Wakesetter fundet i Hvidovre kort tid efter tyveri i Charlottenlund

- Vi mangler en Malibu Wakesetter 21,5 VLX Silver Edition, skrev Ralph Andersen fra Bavaria Yachtforsikring. Dusør gives, alle informationer holdes annonymt, forklarede forsikringsmanden til havne og Facebookbrugere. Under et døgn senere var båden fundet i Hvidovre.

Se hvordan ubådsjagt foregik i Nordsøen af Gert Normann Andersens hold

Der findes ingen i verden, der har scannet Nordsøen så systematisk som Gert Normann Andersen i jagten på skibsvrag på havets bund. Den sidste ekspedition var i marts, hvor han var på jagt efter sunkne ubåde. TV Midt Vest var med.

A. P. Møllerfonden støtter Dansk Søredningsselskab med ny redningsbåd til Lynæs

Ny fondsdonation giver endnu hurtigere søredning. Båden, der doneres som en otte meter High Speed Rescue Boat, vil blive leveret i uge 42 i 2020, hvorefter den skal operere i Kattegat, Isefjord og Roskilde Fjord.

 

Lunt påskevejr rammer Danmark - men bådejere bør begrænse sejlads

Med coronavirussens indtog er Forsvarets søredningsberedskab sat under pres. Sejlere bør derfor blive på landjorden - også selvom et flot påskevejr lokker mod havet.

Tidligst i 2025 søsættes de fem lovede redningsbåde på vestkysten

Redningsstationerne på den jyske vestkyst må væbne sig med tålmodighed. Selvom arbejdet skrider planmæssigt frem, rykker Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse nu leveringsdatoen på de fem nybygninger med flere år.

To mænd fundet døde ved deres jolle på det sydlige Lolland

Onsdag blev to fiskere meldt savnet efter at være sejlet ud i en jolle. Nu er de to mænd fundet døde. De var formentlig ude for at røgte garn, vurderer politiet.

Milliardær holder sig corona-isoleret på en 590 millioner dollar superyacht i Caribien

Man kan isolere sig på mange måder for ikke at blive smittet af COVID 19-virussen. En af de mere behagelige måder er at være på en gigantisk superyacht som Rising Sun, der har fitnesscenter, spa, biograf og meget andet. Her er 77-årige David Geffen.

APRILSNAR. Mercury Marine åbner ny konceptstore på Fyn

Inden længe åbner en helt ny Mercury Marine-konceptstore i udkanten af Odense, som kort sagt viser hele rækken af de mange motorer fra Mercury, fortæller Jørgensen & Dahl. Opdateret 2.4.

 

Ny italiensk Key Largo 40 – luksus med 55 knob

Med 3 x 425 hestekræfter fra Yamaha kan den nye Key Largo 40 sejle fra de fleste både. Den nye luksusbåd har masser af plads i både cockpit og i kahytten, hvor der er store vinduer.