Gå til hoved-indhold

Årsrapport 2019: Hempel tilbage i vækst og klar til nye opkøb

Hempel leverede 14 procents vækst og voksede organisk med 2,5% i 2019. Med det europæiske opkøb af J.W. Ostendorf fuldt integreret er Hempel på udkig efter nye opkøb for at fordoble sin omsætning.

Dukke i vandet på Norddjurs satte alarm i gang

Hele "kavaleriet" var i arbejde søndag formiddag, da personer på Gjerrild Nordstrand så noget i vandet, der kunne ligne en person, og alarmerede myndighederne.

Petroleumsvarmer brændte motorbåd af i Horsens

Et uheld med en petroleumsvarmer udløste lørdag eftermiddag en bådbrand i Horsens.

Odsherred Marineservice holder åbent hus - hør om både og motorer

Der bliver masser at se på i Højby, hvor der er åbent hus den 29.2 og 1.3.

BREAKING: 10 både brændt på land i Kaløvig

Både, der har stået på lystbådehavnens vinterplads på land, blev tirsdag morgen udsat for en større brand. Ikke meget af bådene er tilbage.

Åbent hus hos Siim Både ved Silkeborg - se både fra Flipper, Nimbus, Bella og flere

- Der er masser af nye både fra Flipper, Nimbus, Bella, Aquador, Quicksilver, Bayliner, Maxima Tenders, Crescent og Linder og brugte både, lover Jacob Siim om udstillingen, der løber over de næste tre weekender. Garmin er desuden på plads med rabatter og rådgivning.

Vi var på Helsinki International Boat Show og så 500 mindre motorbåde

I alt var der 70.900 besøgende på Vene 20 Båt, Helsinki International Boat Show, hvilket var 8,7 procent flere end i 2019. Vi var på udstillingen for første gang og blev ikke skuffede. Der var nemlig 500 motorbåde, hvoraf de fleste var af de mindre typer.

Frivillige fra Marinehjemmeværnet hjalp politiet i narko-aktion

Marinehjemmeværnets kutter Carina var med, da containerskibet Duncan Island lørdag blev opbragt ved Gedser. Tidligere havde skibet dumpet en større mængde narko.

Voldsomt vejr har ramt Danmark - vandstanden stiger med op til tre meter

Har båden fortsat vand under kølen, kan en havnetur søndag være en oplagt idé. Sejlere langs vestkysten er - præcis som i foregående weekend - ekstra udsatte.

Mikkel Beha Erichsen viser rundt på skibet Wallenberg fra 1951

Mikkel Beha Erichsen er vild med skibet Wallenberg, som har bragt familien på mange eventyr i TV 2’s ”Kurs mod nord”. Nu er skibet og familien i havn igen i det danske. Skibet er bygget i 1951 til den svenske søredningstjeneste.