Gå til hoved-indhold

Oplev Grækenlands Caribien for 35 euro i motorbåd - vi tester

Vi er fløjet fra Billund til Sivota i det vestlige Grækenland for at udforske de maritime muligheder. Vi har nu prøvet en af dem. Motorbåds-sejlads på egen hånd i fire timer, hvor vi oplevede grotte, smukke kyster og en blå lagune.

Redningsfolk sendes forgæves på aktioner i sommervarmen

Bortløbne badedyr har flere gange fået alarmklokkerne til at ringe på landets redningsstationer. Nu opfordrer Kystredningstjenesten derfor danskerne til at lade badedyret blive i haven.

Spar Nord Fonden sørger for 55 sejlerdragter til Dansk Søredningsselskab

Spar Nord fonden har med en donation på 137.500 kroner til Dansk Søredningsselskab (DSRS) sikret, at alle redere kan blive sø-sikkert klædt på. Dansk Redningsselskabs stationer har dermed alle sejlertøj til rådighed.

Forkomne vandscooter-sejlere reddet efter de lå i vandet på skift

Torsdag eftermiddag sejlede Jette Hoffmann og Orla Thomsen fra Tunø med kurs mod Hou i deres åbne motorbåd. Det var to sejlere i 20erne glade for, da de blev reddet. De havde nemlig skiftes til at ligge i vandet.

Rolig sejler anholdt for spiritusejlads i København

Københavns Politi har anholdt en 40-årig mand, som sejlede spiritussejlads i Københavns Havn og skabte utryghed for havnens gæster.

Dommerbåd stjålet fra Kolding Sejlklub - fundet på ti timer via Facebook

Den jyske sejlklubs LM 23-dommerbåd forsvandt sporløst fra havneområdet. Et simpelt Facebookopslag ledte på et halvt døgn klubben til båden, der befandt sig på Nordfyn.

 

Masser af havnepladser på Endelave - og du kan gå Kaninoen på 21 kilometer

AKTIV Ø netop er sat i gang på Endelave. Næsten seks ugers program fyldt med gratis tilbud til små og store, unge og ældre – og i år er der masser af havnepladser til bådene. Du kan gå Kaninoen på afmærkede ruter er på henholdsvis 21 km (Kaninoen), Mini-Kaninoen 12 km, gul kaninrute 5,5 km og rød…

Motorbåd sejlede på land mens sæler så på - umulig at slæbe fri ved Endelave

Redningsholdet søredningsselskab DSRS kæmpede forgæves. Billedet taler for sig selv.

Sådan ser kutter ud under vand efter den sank i Odense Havn

I lørdags sank denne trækutter fra 1898 i Odense Havn. Nu har dykker Alexander Aagaard været på besøg.

20-årig blev slået i hovedet mens han hang i rællingen- aarhus-sejler anmeldt

Det påstår en 20-årig mand, der onsdag var til afhøring på politistationen vedrørende den dramatiske episode, der fandt sted søndag i Svejbæk-snævringen ved Silkeborg.