Gå til hoved-indhold

Reese Marin bedst sælgende Marex-forhandler i ti år - pris på boot

Norske Marex delte pris ud til Reese-holdet under boot-udstillingen. På ti år har firmaet i Aabenraa solgt mere end 250 Marex-både.

To sejlere fundet i strandkanten - begge er formentlig druknet

Både i Ringkøbing Fjord og på Sydlolland blev to mænd søndag fundet omkommet i strandkanten. Ingen af sejlernes liv stod til at redde.

Drengestreger sendte helikopter på vandet efter nødblus på Bogense Havn

Nødblus er ikke underholdning. I weekenden brugte redningsbåde og helikopter tid på at søge i farvandet ud for Nordfyn uden at finde noget.

Princess R35 i-kulfiber sejler 50 knob - tager opmærksomhed på boot

Provokativ, trendsættende, spændende og 35 fod lang. Sådan lanceres Princess' nye R-Class, der bygges helt i kulfiber, har V8-motorer og en imponerende topfart på 50 knob. Motorbaadsnyt.dk ser den på boot.

Planklagenævnet: Marina Minde i Flensborg Fjord må godt have husbåde

Efter fire års tovtrækkerier har Marina Minde trukket det længste strå i en juridisk tvist om, hvorvidt der må ligge husbåde med og uden motor i marinaen. Det skriver JydskeVestkysten.

Hærværk i Mariager - skruer og bolte løsnet på stort motorbåds-stativ

- Der har været hærværk ved vores bådstativ. ikke særligt pænt når man kommer ned til havnen og opdager, at nogen har rørt ved skruer og bolte på vores bådstativ, fortæller Kathrin Loth fra Kongsdal i Mariagerfjord.

Reese klar til boot med Marex, Moody, Hanse, Dehler, Targa, Sealine og Fjord

Motorbåde bliver der masser af på boot-udstillingen. Dansk importør er klar til at tage imod danskere i Düsseldorf fra 18. januar på boot.

Costa Concordias forlis - én af årtiets største maritime historier

13. januar 2012 blev en skæbnesvanger dag på den italienske kyst, da krydstogtskibet Costa Concordia på dramatisk vis ramte grunden. Se knap tyve minutter lang dokumentar om den tragiske hændelse.

 

Fyr ikke nødraketter af for sjov nytårsaften - det er ulovligt

Nogen har fået den fejlagtige opfattelse, at det er lovligt at fyre gamle nødraketter af nytårsaften. Det er ikke korrekt.

 

 

Forsinket julegave: Køb din egen ø-gruppe i Lillebælt

For en mindstepris på 1,5 millioner kroner kan 2020 blive året, hvor du går i land på din egen ø. I det sydlige Lillebælt er de 3,5 hektar store Bastholmene nu sat til salg.