Gå til hoved-indhold

Suncruiser 23 fra Fyn leveres med to styk fire kW Torqeedo-elmotorer

Rune Eilertsen har konstrueret et fartøj, der kan sejle syv knob på gratis energi leveret fra himmelrummet. Søsiden fra Fyns Amts Avis gik om bord til en sejlads ud for Rudkøbing. Suncruiser 23 leveres med to styk fire kW Torqeedo-elmotorer.

 

GoMore søsætter el-bil i Aarhus Havn

Hvis man spørger GoMore, så mener de, at der er alt for mange biler på vejene, og derfor har de valgt at søsætte en elbil.

Motorbåd brød i brand i Vordingborg - ilden spredte sig andre både

En lystbåd i Vordingborg Nordhavn brød i brand natten til fredag og spredte sig til de omkringliggende både. Årsag til brand er stadig ukendt.

Ufarlig Brugdehaj på 8 meter set i Nordsøen

Brugdehajen, der er verdens næststørste haj og fisk, er blevet set i dansk farvand. Det var arbejderne på boreplatformen Syd Arne, der ligger i Nordsøen, der så det enorme væsen i søndags. Brugdehajen er helt ufarlig for mennesker.

Kvinde fremviste sin speedbåd en gang - derefter blev den stjålet

- Jeg blev frustreret, ked af det og vred over, at der er nogen, der kan finde på at tage mine ting, siger Pernille til Jyske Vestkysten. Hjælp gerne med at finde båden.

Volvo Penta viser testbåd i Ishøj - V6er med lavere vægt og 25 % mindre brændstofsforbrug

Sea Ray 180, nu monteret med Volvo Penta V6-280 DPS. Ved et skifte til de nye motorer med VVT-teknik opnår du flere fordele fordele, som bliver vist på Copenhagen Boat Show fra 30. august 2019.

55-årig sejler omkommet under garnfiskeri på Ringkøbing Fjord

Natten til søndag blev en midaldrende fisker fundet af lokale redningsfolk fra Hvide Sande. Hans liv stod ikke til at redde. Én helikopter samt redningsbåd- og bil deltog i eftersøgningen.

Dansk Marine Center viser Viper 233 frem på Copenhagen Boat Show - plus flere

Men firmaet, nord for Aarhus, udstiller også Glastron 200, Princess 42 HT og sejlbåden Bavaria Vision 42.

100 pct. el-færge sejler nu fra Søby til Fynshav - uden støj og røg

Du kan nu tage på en af verdens længste overfarter med en 100 procent elektrisk færge. El-færgen ELLEN har været på sin jomfrurejse mellem Søby og Fynshav.

Sessa Marine - italiensk dekadence og elegance - se Sessa Marine 42 i Ishøj

På Copenhagen Boat Show udstiller Carver Yachts Scandinavia ApS udstiller 2 Sessa motoryachts. Begge modeller er med guld farvet metallic skrog og fyldt med italiensk charme og sans for godt design og materialevalg, lover importør.