Gå til hoved-indhold

To mænd reddet efter eksplosion på yacht nær Brighton

En varm kop the blev dyr for de to sejlere, da der opstod en eksplosion på parrets båd under brygningen. Sejlerne opholdt sig syv sømil fra land ved engelske Brighton og blev reddet af helikopter. Se video fra soSAILize.

 

Øhavets eneste redningsstation i Rudkøbing fylder 10 år

Redningsstationen i Rudkøbing på Langeland er den eneste station under Dansk Søredningsselskab i Det Sydfynske Øhav. Jørgen Rosenfeldt er sammen med andre frivillige reddere på stationen, som i år fylder 10 år.

Forsvarets nye fartøjer skal indsamle data til bedre søkort

Forsvarets to nye, hurtiggående fartøjer skal lave søopmålinger for at gøre søkortene til de indre danske farvande bedre. Fartøjerne når hastigheder på 33 knob.

Fragtskib taber superyacht i Middelhavet

Den 130 fod lange yacht, My Song, er væltet af et fragtskib i Middelhavet som var på vej fra Caribien til de Baleariske Øer. Superyachten er ejet af rigmanden Pier Luigi Loro Piana, og er bygget i 2016.

Ny SejlSikkert-kampagne sætter fokus på skippers ansvar

En ny SejlSikkert-kampagne er netop sat i søen. Kampagnen, som hedder 'Tager du ansvar for sikkerheden, skipper?', er sat i værk for at sætte fokus på skipperansvar og for at reducere antallet af personer, der drukner.

Reese udstiler ny Marex 360 Cabriolet Cruiser på In Water Boat Show Neustadt

I dag åbner Tysklands største flydende bådudstilling i Neustadt med 200 både i vandet. Der er fri indgang. Reese Marin fra Aabenraa udstiller for sjette gang.

Grand Banks Yachts i Singapore udvider værft

En tagterasse til medarbejdere, en robot og mere plads er, hvad Grand Banks Yachts i Singapore har fået, efter de har udvidet deres fabrik. De ville optimere processen fra rå materialer til færdigt produkt. I Danmark sælger DBC Grand Banks Yachts.

Usynlige personer i havoverfladen skal gøre sig synlige for at undgå farlige situationer

Flere og flere får øjnene op for aktiviteter i og på vandet, og det kan give mange farlige situationer, eksempelvis hvis en person, som var svær at se i vandet, kommer ubehageligt tæt på båden. Sejlere skal holde udkig, mens svømmere skal gøre sig mere synlige, mener Sten Emborg fra Søsportens…

Tuco Marine skal levere ProZero-båd til Hamburgs politi

Den otte meter lange ProZero CC Interceptor er en kortere efterfølger til ProZero 12-meter Interceptor og lever op til de samme høje standarder. Tuco Marine skal nu levere den nye ProZero-båd til Hamburgs politi. Se video med bådens design.

Helge Ingstad kommer næppe til at sejle igen - billigere at købe ny fregat

Der venter de norske myndigheder en regning på hele 9,2 milliarder danske kroner, hvis den forliste fregat skal genopbygges. Det er knap tre gange så meget, som det i sin tid kostede at bygge fartøjet.