Gå til hoved-indhold

Både sunket efter brand i norsk havn

Flere både er sunket efter brand i havn i Norge. Ilden nåede kajen, men også 6-7 både som enten er sunket eller skadet.

Færge påsejler bro som kollapser

200 meter af en bro over den brasilianske flod, Mojo River, styrtede forleden sammen, efter færgen Balsa påsejlede broen. Ingen besætningsmedlemmer fra skibet kom noget til, men to biler styrtede i floden, hvorefter dykkere har ledt efter de savnede.

Sydfyenske-damperen Svendborgsund er blevet til en 1:25 model af originalen

Søren Busch fra Ærø har bygget en model af Sydfyenske-damperen Svendborgsund, som den så ud efter forlængelsen i Svendborg i 1910.

Frank Petersen har bygget model af m/f Marstal færgen på 700 timer

700 timer har Frank Petersen fra Marstal brugt på at bygge en model af færgen m/f Marstal. Det kræver mange observationer og opmålinger, blandt andet fra Svendborgsundbroen, for at alt bliver helt præcis.

Færge fra 1933 blev ført tilbage til oprindelige skikkelse

Den Marstal-byggede færge, Ellen fra 1933, ligger i dag ved Holmen, og ligner den oprindelige færge efter flere renoveringer og ombygninger.

Marstal-bygget færge Ellen-Søby endte på Bahamas

Værftejer på Bahamas, Mike Stafford, har fundet billeder i arkiverne af den Marstal-byggede Ellen-Søby, som senere blev til Lisa J. fra Nassau. - Det var en cool båd, udtaler Mike Stafford.

DFDS bringer gourmetmad til sejlere med nyt take away-koncept

Restaurant Sjø er Oslobådens flagskib, når det kommer til en ægte gourmetoplvelse. DFDS har nu valgt at åbne op for nyt take away-koncept, hvor de vil levere mad direkte til både, der ligger på ruten. Det bliver nemt at bestille gennem en app.

Fra fejedreng til direktør: Lars driver Herning Trailer- og Bådcenter midt i Jylland

47-årige Lars Simonsen startede som fejedreng i Herning Trailer- og Bådcenter. Nu 34 år senere er han direktør i virksomheden, som tæller seks ansatte. Motorbaadsnyt.dk har besøgt virksomheden.

Strandet orange båd fra Askø er på vej hjem til ejeren

Ejeren af en strandet orange båd på Askø er nu fundet, efter efterlysning af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Sejlere i Herslev Strand Sejlklub får nu mobil tøndesauna til 15-16 personer

Herslev Strand Sejlklub har indkøbt den fem meter lange mobile tøndesauna med midler fra henholdsvis Nordea-fonden (45.000 kroner) og Friluftrådet (50.000 kroner). Saunaen har plads til 15-16 personer.