Gå til hoved-indhold

Strandet orange båd fra Askø er på vej hjem til ejeren

Ejeren af en strandet orange båd på Askø er nu fundet, efter efterlysning af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Sejlere i Herslev Strand Sejlklub får nu mobil tøndesauna til 15-16 personer

Herslev Strand Sejlklub har indkøbt den fem meter lange mobile tøndesauna med midler fra henholdsvis Nordea-fonden (45.000 kroner) og Friluftrådet (50.000 kroner). Saunaen har plads til 15-16 personer.

Importør Stielund giver rundvisning på luksusbåden Sessa C38

Den italienske båd oser af luksus, viser rundvisning af importør Niels Stielund. Se galleri i toppen og video i bunden af artikel, med rundvisning af båden, der fuldt udstyret koster 3,25 mio. kroner.

Tuco Marine lancerer ProZero 7,5 m redningsfartøj i kulfiber

Tuco Marine Group har føjet et nyt medlem til ProZero-serien af kulfiber-arbejdsbåde, en ProZero 7,5 meter SOLAS FRC MrK 3. Redningsbåden er en letvægtskonstruktion, og er både hurtigere og kan dække et større område over længere tid end dens forgængere.

Bluebay Marine leverede overskud på 1,84 mio. kroner i 2018

Bådhandleren ved Silkeborg havde en god afslutning på 2018. På Boat Show, hvor Blue Bay var blandt de største udstillere, fik firmaet samtidig mange gode kontakter til kommende salg. I 2017 var overskuddet på 2,1 mio. kr. Opdateret 20.3.

50 år siden Longhope-ulykken: De omkomnes børn sejler videre

Den 17. marts 1969 ofrede otte mænd deres liv i kampen for at redde andre. En ulykke, der fik konsekvenser for hustruer, børn og børnebørn. Alligevel sidder de efterladte nu i redningsbåden på Orkneyøerne. Se video.

Søværnet brugte 3.500 dykkertimer på at finde Kim Walls jordiske rester - se dokumentar

Kom med bag kulissen hos Søværnet i én af Danmarks mest opsigtsvækkende drabssager. - Det er en monster-stor opgave, fortæller chef for Søværnets minørtjeneste, Lars Møller, i den 23 minutter lange dokumentarfilm.

Den svenske søfartsstyrelse sætter 3 mio. kr. af til skrotning af både

3 millioner svenske kroner skal bruges på at skrotte forladte både. Den svenske søfartsstyrelse står bag projektet, som er blevet forlænget. I Sverige er der i øjeblikket cirka 64.000 forladte fritidsbåde.

Fisker fra Thyborøn fik to meter lang haj i nettet

En af verdens største kødædere, en seksgællet haj, blev hevet ombord af fiskeren Tobias Konnerup ud for Thyborøn forleden. Hajen, som var to meter lang, er nu én af 14 forskellige hajarter, som er blevet fanget i danske farvande.

Redningsstationerne i Nordjylland deltog ved hver tredje aktion i 2018

296 gange blev redningsstationerne i Danmark kaldt ud i år 2018. Især i Nordjylland var der brug for redningsbåden, som i alt har reddet 13 liv, heriblandt en tysk sejler som hang fast i benene fra sin båd.