Gå til hoved-indhold

Havnechef Thomas Fog i Marselisborg: Havnens dag er vigtig

Det giver et fantastisk liv, når klubber, foreninger, bådforhandlere og forretninger viser, hvad de kan på Havnens Dag, så Aarhus kan se, at Marselisborg Havn er andet end kun både, siger Thomas Fog.

Sejler og to hunde sprang fra brændende Bayliner 36

En midaldrende mand måtte lørdag gå i gummibåden, da der opstod brand ombord. Sejleren formåede selv at redde sig i land.

RIB-båd eksploderer i Lillebælt - to mand kastet over bord

Eksplosionen var så kraftig, at bådens bund blev sprængt væk fra overdelen, så begge mænd blev kastet overbord. Det var af mærket Stinray Searaider 650, der kun havde sejlet 3 timer, erfarer motorbaadsnyt.dk

Mand hoppede i vandet - båden forsvandt med kone og barn

En badetur på Julsø blev længere end forventet for en mand i sidste uge. Konen var ikke i stand til at sejle båden.

83 containere faldet over bord ved Australien

30 kilometer fra den australske kyst smed et større skib torsdag flere containere. Indholdet driver nu i land i New South Wales.

IMO: Autonome skibe er ikke nødvendigvis ubemandede

Medlemslandene i FN’s søfartsorganisation, IMO, har netop fundet en foreløbig definition af, hvad autonome skibe er. Det er vigtige første skridt på vejen til internationale regler på området.

Stor lystyacht torpederet af udflugtsskib på Hudsonfloden

Udflugtsskibet, Cornucopia Destiny, var ved at lægge til kaj, da besætningen mistede kontrollen med skibet. Kædereaktion gik i gang.

Kran vælter under søsætning i Rusland

Et skib skulle søsættes i Rusland ved hjælp af en kran. Men det gik galt da kranføreren ikke havde styr på hvor meget den kunne løfte.

50-årig sejler fundet omkommet ved Faxe Ladeplads

En større eftersøgning i sidste uge ledte ikke frem til to savnede mænd. Tirsdag er liget af den ene fundet af forbipasserende.

Se nye Sargo 33 og Sasga 42 hos DBC Marine til Åben Båd

Lørdag 26. og søndag 27. maj er der Åben Båd hos DBC Marine, fortæller Per Thrane og Henrik Juul Petersen fra Skovsvhoved-forhandleren.