Gå til hoved-indhold
VetusOnline sælger både en spildevandtank der kan monteres på skottet, og en fleksibel tank. Foto: VetusOnline.com.Udstyr
VetusOnline sælger både en spildevandtank der kan monteres på skottet, og en fleksibel tank. Foto: VetusOnline.com.

Spildevandstanke til den mindre båd

VetusOnline.com har lavet spildevandstanke til mindre både hvor pladsen er begrænset. Få en skot-monteret tank som kan være i et skab, eller en fleksibel tank som er lavet i et andet materiale.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Både bygges fra bunden og op, og eftermonteringen af en spildevandstank er ofte ikke en nem opgave. Hvordan får man en stor firkantet tank ned i et lille rum ombord på båden.

Hos VetusOnline.com finder de flere løsninger, som tager fat i netop dette problem. Spildevandstanken til skot-montering er en af dem.

Skot-monteret tank kan være i et skab

- Der er ofte ikke plads under dørken i båden, og en løsning kunne være en skot-monteret tank, den kan være i et skab eller lignende. VetusOnline.com har fire modeller på henholdsvis 25 liter i vandret model, 25 liter i lodret model, 60 liter og 80 liter, fortæller Christian fra VetusOnline.com.

Diffusionstætte tanke

Tankene er diffusionstætte, det vil sige at de ikke lugter, og monteres nemt på skot i de støbte beslag.

Tankene er monteret med inspektionsdæksel, afløb på 38 mm til hav, udluftning på 19 mm, sugerør til tømning til dæk på 38 mm. Den eneste forbindelse som mangler er tilgang til toilet.

Årsagen til at den købes seperat er at toiletter bruger toiletslanger Ø19 og Ø25 mm for eltoiletter og 38 mm for manuelle toiletter.

Den fleksible spildevandstank

Til tider kan det være svært at finde pladsen til tanken. VetusOnline.com har fundet en fleksibel løsning: Den fleksible spildevandstank.

Spildevandstanken er konstrueret på samme måde som de fleksible vandtanke, men i andet materiale som er egnet til opbevaring af spildevand, og som er diffusionstæt.

Tankene leveres monteret med udluftningsstuds og udlugtningsgennemføring, herudover medleveres 2 løse Ø38 mm studse, som bruges til fyldning fra toilet og afgang til hav.

Andre størrelser studse kan købes, hvis tanken skal bruges til el-toilet, eller hvis man gerne vil have afgang til dækstrømning.

Tanke til skot-montering kan findes hos VetusOnline.com her.

De fleksible vandtanke kan købes hos VetusOnline.com her.

Den skot-monterede tank kan være i et skab eller lignende. Foto: VetusOnline.com.

De fleksible spildevandstanke er lavet i andet materiale som er egnet til opbevaring af spildevand. Foto: VetusOnline.com.

Motor

Forskere har fundet svaret: Sådan opstår mega-bølger på havet

Britiske forskere fra Oxford har i et forsøg fundet frem til, hvordan de 30 meter høje Drapner-bølger skabes. Det kan gøre det lettere at forudsige fænomenet i fremtiden.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken