Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Båden sælges af Floor Yachts i Randers. PR-foto
Kort Nyt
Greenline i Slovenien er kendt for deres hybrid-både, hvor solpaneler spiller en stor rolle. PR-foto

Ny Greenline 45 Coupe - med elektrisk soltag og masser af solpaneler - vises på boot

Alle krydser fingre for, at boot-udstillingen i Düsseldor i januar ikke lukkes af covid-19, som det skete i Ishøj og nu også ved Annapolis-show til oktober. På boot er det slovenske værft klar med Greenline 45 Coupe, siger importør Michael Floor fra Floor Yachts.

Af Troels Lykke |

På boot Düsseldorf i januar 2021 vil Greenline Yachts præsentere deres 45 Coupe. Den er baseret på den meget sælgende Greenline 45 Fly, som motorbaadsnyt.dk testede i december sidste år i Sloveninen hvor båden bygges.

Greenline 45 fly var en virkelig velsejlende båd, udført i flotte materialer og i eksklusivt design.

Den nye 45 Coupe forventes, i standardudgave, at koste lidt under 4,5 mio. kroner, hvilket er lidt under hvad Greenline 45 Fly koster.

Plads til solpaneler

Båden kan leveres med et elektrisk soltag. Båden har mulighed for mange kvadratmeter solpaneler, faktisk i alt otte paneler, der yder 2,4 kW, hvilket på en solrig da kan levere mre end 15 kWh, hvilket er nok til at båden kan sejle uden at hente strøm fra en larmende generator.

Båden deler DNA med 45 Fly, som før nævnt, begge er designet af J&J Design, mens interiør er skabt af italienske Marco Casali fra Too Design.

Båden leveres med to motorer, enten med fast aksel eller Volvo Penta IPS 600

- Den leveres i tre motorvarianeter. En med rent el, en med diesel eller enhybrid, siger importør Michael Floor fra Floor Yachts i Randers.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader