Gå til hoved-indhold
Test
Greenline 45 Fly havde masser af optræk og overskud med 2 x Volvo Penta IPS med 440 hk hver. Fotos: Troels Lykke
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Importør fra Floor Yachts i Randers, Michael Floor, står her til venstre. Ved siden af er Greenline Yachts direktør for 250 ansatte, 40-årige Ziga Petac.
Test
Test
Test
Troels Lykke fra motorbaadsnyt.dk sejlede en topfart på 30,7 knob på Greenline 45 Fly. Foto: Ziga Petac

Vi tester Greenline 45 Fly i Slovenien - få en rundvisning

30,7 knob kunne vi sejle i Greenline 45 Fly med to store Volvo Penta IPS-motorer. Der er nu solgt 50 af bådtypen. 95 procent af amerikanerne tager bådtypen med hybrid (el- og dieselmotor), mens kun 50 procent af europæerne vælger hybrid.

Af Troels lykke |

Geenline 45 Fly har masser af plads, og masser af fartoverskud. Vi testede båden i Slovenien i denne uge før jul, hvor også Greenline Yachts direktør, Ziga Petac var med om bord

Michael Floor fra Floor Yachts i Randers, importør af slovenske Greenline forklarer om deres 45 fods båd.

- Projektet med Greenline 45 Fly er skabt af vores seneste produktudviklingschef Luka Modrijan. Bådens  udvendige designfunktioner og flådearkitektur, blev tegnet af det verdensberømte, multi-prisbelønnede designstudio J & J Design. Interiøret er lavet af Marco Casali – Too Design,  en højt respekteret italiensk designer kendt for projekter i superyacht-sektoren. Vi har flere interesserede kunder til båden, forklarer Floor, der også var med i testen. 

Ønsker man en Greenline 45 med hybrid med Torpeedo el-motorer og en 3 kæmpe batteripakker fra BMW, der producerer 40 kilowatt timer, er prisen cirka 10 procent højere end med dieselmotorer.

Båden vi testede i denne uge var apteret med alpi-teak. Det tager i alt tre måneder at bygge den. 6 uger skal der til for at bygge skroget og 6 uger for at aptere den.

Greenline 45 Fly

Standardpris  DKK 4.573.125 kr.

2 x Yanmar 8LV370 , 2 x 320 hk – std.

H-DRIVE – DKK 5.508.750
(inkl. 2 x Volvo Penta D3-220 EVC E, 2 x 220hp)

E-DRIVE – DKK 5.508.750

Se mere: www.flooryachts.dk/vare/greenline-45-fly/

Se vores video fra Slovenien her:

Motor
content-loader
content-loader
content-loader