Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Martin Kamperhaug, der egenhændigt har restaureret og opgraderet de fleste af bådene, er der nu et stærkt miljø for disse klassiske IOR-både fra begyndelsen af ​​firserne i Skjeberg. Privatfoto

Nordmænd holder 1/2 tonner regatta for Ukraine

Krigen i Ukraine skaber reaktioner i hele verden. Også hos IOR-sejlere i Norge. Alle bådene fra 80'erne skal i Skjebergkilen i det østlige Norge sejle under ukrainsk flag, lavet af Ellen Sundby, der selv aktiv på pigebåden Midnight X.

Af Troels Lykke |

Sejlere fra Ĺillehammer i nord, Grimstad i syd og Stenungsund i øst samles søndag i Skjebergkilen til 1/2 tons regatta for Ukraine.

Alle bådene skal sejle under ukrainsk flag, lavet af Martin Kamperhaugs samlever Ellen Sundby, selv aktiv på pigebåden Midnight X.

Regattaen starter klokken 13.00 søndag, og ifølge Lars Ingeberg er det muligt både at være med eller låne en båd til stævnet.

Takket være entusiaster som Martin Kamperhaug, der egenhændigt har restaureret og opgraderet de fleste af bådene, er der nu et stærkt miljø for disse klassiske IOR-både fra begyndelsen af ​​firserne i Skjeberg, fortæller Seilmagasinet.no.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader