Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Naturfotograf Lars Mikkelsen håber, at den særlige legesyge delfin Skywalker skaber lidt opmærksomhed om delfiner i det hele taget. Og han under enhver at komme tæt på og se delfinen i sit rette element. Foto: Troels Lykke

Delfinen Skywalker er på damejagt i Hirtshals - se show

Skywalker har været forsvundet fra sin mere eller mindre faste hjemstavn i Thyborøn siden januar. Nu er handelfinen Skywalker dukket op i Hirtshals. Så kort kan det siges om, hvorfor den ti år gamle handelfin lige nu springer rundt glad og frejdigt i havet ud for Hirtshals, skriver TV 2 Nord.

 

Af Troels Lykke |

- Han (Skywalker, red.) har løsrevet sig fra sin mor og resten af familien, og nu er han på jagt efter en dame.

Sådan siger Lars Mikkelsen, der er naturfotograf og manden bag Facebookgruppen Delfiner i Danmark, efter han har set de spektakulære videooptagelser af delfinen i Hirtshals.

Det var dette syn, der mødte Helene Rasmussen og Jan Lehnmann tirsdag uden for Hirtshals.

Og delfinen har gjort sig særligt bemærket.

Især over for kæresteparret Helene Rasmussen og Jan Lehmann fra Hirtshals, da de, som så mange gange før, tirsdag sejlede ud fra Hirtshals og pludselig så delfinen tæt på båden. 

Til TV 2 Nord forræller Jan Lehnmann.

- Den var legesyg og sprang rundt tæt på os og ned under båden. Det var en helt vild oplevelse, fortæller Jan Lehnmann om oplevelsen blot en kilometer væk fra havnen i Hirtshals, hvor hans båd ligger.

Jagt ikke delfinerne

Naturfotograf Lars Mikkelsen håber, at den særlige legesyge delfin Skywalker skaber lidt opmærksomhed om delfiner i det hele taget. Og han under enhver at komme tæt på og se delfinen i sit rette element.

- Han vil elske at få selskab på vandet, men man skal huske på, at man ikke lige gasser op tæt på ham, og man må heller ikke jagte ham eller omringe ham, lyder det fra Lars Mikkelsen.

Kilde. TV 2 Nord

Motor
content-loader
content-loader
content-loader